Готово је са сарадњом са Хагом

no_problem:
Не. Треба прекинути више са киднаповањем и продајом српских патриота. Зашто господин Драшковић није отишао у Хаг???? Има основа и те како да он тамо оде.
Jesam protiv Haga i toga sto nam se dogadja.Ali molim te reci mi koji je patriota medju srbima zavrsio u Hagu!

absonic:
ALI, ipak, hag je jedan od uslova dalje integracije i napredovanja srbije, tako da ne mozemo samo reci NECEMO DA IZRUCIMO! to previse podseca na radikalsku politiku, govori sta naraod hoce da cuje. ali jednom prilikom su tomu pitali kako bi resio situaciju da mu kazu MORAS da ih izrucis a on je rekao DAO BIH OSTAVKU. Talk about odgovornosti....
www.forumash.co.sr

Извини али ја управо показах да ми и да хоћемо НЕ МОЖЕМО да их изручимо - осим ако онај ко то уради не жели да за коју годину омасти конопац јер је на најдиректнији могући начин погазио Устав Србије. Зато Устав и постоји - да се подигне брана испред дневно-политичких намера и жеља политичара (а сарадња са Хагом јесте дневно-политичко питање) које би могле да угрозе најосновнија права грађана.

Krckic:
Samo budala moze sad nastaviti saradnju sa Hagom.

Немој да те Елвин чује, има да се осети прозваним

cyrilmethodius.jpg

jomini:
Da počnem odmah. Naslov je takav kakav je, a onda izjava da još jedan Srbin treba da ode u Hag?!?
Apsurd.

Slažem se u potpunosti s tobom.
Ljudi prvo pogledajte naslov teme u kojoj mislite nesto da zabiserite!
Ako je uradio nešto što nije trebao treba mi da mu sudimo!
A njega inače poštujem zbog tri stvari:
-zato što je Drašković za Kralja i otadžbinu
-zato što je Drašković tzv. "King of the Streets"
-Zbog romana "Nož" i zbog njegovih nekih predviđanja iz 1988 koja su se obistinila!
Inače ne znam ga kao osobu,može biti da je najgori od svih njih ali ga cenim i poštujem možda zato što imamo sličan pogled na stvarnost i na Srbiju u toj stvarnosti!

Хахахаха. Вук Драшковић јесте за краља. Вук Драшковић јесте написао "Нож". Да се држао само пера био би изврстан књижевник. Овако, он је само један мали политичар који не ужива поверење у Србији веће од 2%.

Back