- Poruka
- 63.764
Не, него сам била спремна да радим до 58.године, кад сам се запослила то је била старосна граница...ових додатних 7 ми тешко пада.Ti si izgleda pocela da odbrojavas cim si se zaposlila.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не, него сам била спремна да радим до 58.године, кад сам се запослила то је била старосна граница...ових додатних 7 ми тешко пада.Ti si izgleda pocela da odbrojavas cim si se zaposlila.![]()
Не, него сам била спремна да радим до 58.године, кад сам се запослила то је била старосна граница...ових додатних 7 ми тешко пада.
Така ми срећа...
Ma brojim ja još odavno. Počela sam sa odbrojavanjem čim sam prešla pola radnog veka.E pa rano si pocela da mislis na penziju. Samo oni koji imaju jos 10 godina pa na manje.![]()
a tek za Uskrs 7 neradnih dana , opaaKakav je osecaj sutra se vratiti na posao posle 4 dana zahebancije?![]()
daaa , pa dopunski posao , samo da se kidne od kućeDa znas kako je lepo biti u penziji.
matematika kaže ovako
epa ova dva meseca što nemamo ništa ima da naplatimo , još da su i Bajram naštelovali u ovaj niz bilo bi to rekord neradnih danaprosle godine su se valjda poklopili pa nije bilo dodatnih dana i sad imamo nadoknadu![]()