- Poruka
- 129.780
Kakav je osecaj sutra se vratiti na posao posle 4 dana zahebancije? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ha, već posle dva dana odmora mi je dosadno! Imala sam limit da odmaram od posla do mesec dana, a u ljutnji zbog sitne nepravde sam mislila da će mi trebati i više. Ma, kakvi, već petog dana sam sama prekinula svoj odmor i oprostila nepravdu. Volim svoje slobodno vreme samo ako postoji neslobodno. Ako mi je sve vreme slobodno, ono gubi svaku draž.Kakav je osecaj sutra se vratiti na posao posle 4 dana zahebancije?![]()
Kakav je osecaj sutra se vratiti na posao posle 4 dana zahebancije?![]()
Ha, već posle dva dana odmora mi je dosadno! Imala sam limit da odmaram od posla do mesec dana, a u ljutnji zbog sitne nepravde sam mislila da će mi trebati i više. Ma, kakvi, već petog dana sam sama prekinula svoj odmor i oprostila nepravdu. Volim svoje slobodno vreme samo ako postoji neslobodno. Ako mi je sve vreme slobodno, ono gubi svaku draž.
Kako to misliš?Iskreno saucesce svima koji rade
Uzivao u dosadi ili radio nesto za sebe,mogu da se suncam ceo dan i nije propao,da ne pricam o bajsu i prirodiKako to misliš?
Pa, ne radimo svi kao pod kaznom.
Rad je potreban čoveku. Šta bi radio bez svog zvanja i posla po čitav dan?
Samo da Forum ima kolaps mesec dana ili dva-gde bi našao utočište ovako uveče? Pohvale za bajs, pohvale za prirodu, ali ne treba da ima previše slobodnog vremena. Previše slobodnog vremena donosi dosadu, a iz dosade nisu svi skloni da stvaraju nešto novo, inspirativno u odnosu na dobro. Iz dosade se ljudi drogiraju, piju, okreću ludosti i brutalnosti. Jednoličnost nije ljudska opšte-omiljena osobina?Uzivao u dosadi ili radio nesto za sebe,mogu da se suncam ceo dan i nije propao,da ne pricam o bajsu i prirodi
Meni se nije desilo da skrenem iz dosade ni u kakav porok nikad,nisam nervozan sam sa sobom,ne treba mi zabava i neko da me animira,ceo zivot zivim od svojih hobija i ne treba mi rad radi pokreta i nekog ispunjenja praznine i vremenaSamo da Forum ima kolaps mesec dana ili dva-gde bi našao utočište ovako uveče? Pohvale za bajs, pohvale za prirodu, ali ne treba da ima previše slobodnog vremena. Previše slobodnog vremena donosi dosadu, a iz dosade nisu svi skloni da stvaraju nešto novo, inspirativno u odnosu na dobro. Iz dosade se ljudi drogiraju, piju, okreću ludosti i brutalnosti. Jednoličnost nije ljudska opšte-omiljena osobina?
Fenomenalan.Kakav je osecaj sutra se vratiti na posao posle 4 dana zahebancije?![]()
kao onaj "dabogda imao pa nemao".Kakav je osecaj sutra se vratiti na posao posle 4 dana zahebancije?![]()
Da znas kako je lepo biti u penziji.Табе, не стај ми на муку. Ја бих у пеМзију...ал не дају душмани.
Могу да претпоставим, али ја гулим још 10 годинаDa znas kako je lepo biti u penziji.
Proci ce to brzo samo nemoj da mislis na to.Могу да претпоставим, али ја гулим још 10 година![]()
A ja još 12,5 godina. Pfff...Могу да претпоставим, али ја гулим још 10 година![]()
E pa rano si pocela da mislis na penziju. Samo oni koji imaju jos 10 godina pa na manje.A ja još 12,5 godina. Pfff...
Dan posle praznika... Ma, evo, "puna elana" za rad, pa sve zevam po netu dok ne progledam i profunkcionišem, da bih bila upotrebljiva.![]()
Ја од 15 почела да бројимE pa rano si pocela da mislis na penziju. Samo oni koji imaju jos 10 godina pa na manje.![]()
Није лепо да нам то натрљаваш на нос, таман смо се смирили јер смо сви у истом сосуJa danas ne radim![]()
Ti si izgleda pocela da odbrojavas cim si se zaposlila.Ја од 15 почела да бројим![]()