Gossip Girl

Zoran994

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
302
Ljudi sta mislite o ovoj seriji ... poceo sam da je gledam bas je cool :))) Kad se meni dopada onda to mora da je nesto dobro.Licno mislim da posle ''Charmed''i''Ugly Betty'' ova serija najbolja! Nije kao one seljacke turske,spanske i msm da su izasle indiske gde samo placu,mole se Bogu,smuvaju,raskinu pa ponovo se pomire,ubijaju,siluju i neznam ni ja sta vec.Dok u americkim serijama faaala Bogu nije tako xD
P.S Napravio sam Officialnu stranicu na FB o istoimenoj serij https://www.facebook.com/pages/Gossip-Girl-Fan-Club-Serbia/200676596650862 evo linka pa ko zeli neka se uclani :))) Bas bih voleo da prosirim stranicu pa ako vam nije problem pomozite malo :worth: :zper: Pozdrav :bye::bye::bye:

gledam je na netu,posto je nema na tv-u kod mene:( svidela mi se prva sezona, onda sam odgledala neke novije epizode i skroz izgubila nit:( u svakom slucaju, serija je dobra... a narocito mi se svidja kako se oblace :) eric daman:heart:

Aj sto je za mladju publiku, al jutros kuvam kafu i moj cale ladno gleda :eek:
Ja mu skrenem paznju da je to serija a ne film, posto on sem par domacih nije odgledao seriju od kad znam za sebe, a on ce meni da je savrseno svestan toga i da je serija vrlo zanimljiva :hahaha:
mator covek, 50 leta. Brinem se za njega...:lol:

Aj sto je za mladju publiku, al jutros kuvam kafu i moj cale ladno gleda :eek:
Ja mu skrenem paznju da je to serija a ne film, posto on sem par domacih nije odgledao seriju od kad znam za sebe, a on ce meni da je savrseno svestan toga i da je serija vrlo zanimljiva :hahaha:
mator covek, 50 leta. Brinem se za njega...:lol:

bitno je da je za sve uzraste :D

Back