Gossip Girl

574714_341465489276310_1748842087_n.jpg

Vidim da tema vec dugo nije aktivna al ja sam malo zakasnio :D Kad je bila groznica ove serije u mojoj skoli nije mi padalo napamet da je gledam i slucajno sam naleteo pre nedelju dana na nju i odlucio da malo pogledam. Cini mi se da vec pred kraj prve sezone gube konce dokle sam ja sad stigao iako ima jos 6 sezona. Bez obzira u pocetku mi je serija bila interesantna dok nisu poceli da komplikuju. Opet mislim da ce svaka sezona biti sve gora pa i ne bih da gledam ne volim razocarenja.

U pravu si, sve je gore i gore posle prve sezone, klasicna sapunjara, nema ko s kim nije bio, ko koga laze oko ovog ili onog, neki umiru pa se vracaju iz mrtvih, pa lazni rodjaci, pa histericne plavuse, a kraj...kraj je ubedljivo najgluplji u istoriji televizije. Jedino sto valja je moda i Sebastian Stan :mrgreen:

Verovatno cu poceti da gledam i drugu sezonu al imam neki osecaj da ce me brzo razocarati. Nekako izgleda kao da su sve ispricali u prvoj sezoni i to su trebali da na pravi nacin privedu kraju i vise nije imalo sta da se kaze. Ali komercijala. Mogu samo da zamislim kakve su sve gluposti morali da smisle da bi napravili jos 100 epizoda.
U pocetku moram da priznam da mi je serija bila bas zanimljiva onako tinejdz i bas ok, al kako je odmicali sve je gora cak i prva sezona. Mada nije ni prva ni poslednja serija koju su dobro zapoceli i onda od toga napravili krs od serije.

Back