"Gospodin Legija"

Headhunter

Primećen član
Poruka
949
Sta je legija?

- Gospodin
- Heroj
- Najbolji prijatelj Radikala,Dss-a,Sps-a..
- Ubica

Anketa nije nimalo naivna, vec sasvim na mestu.

Kako smo krenuli noc je bela, a dan crn... Pa reko da vidim koliko je sati za ovo poremeceno drustvo.

Izvoli i muci tastaturu sa glupostima/pametnim stvarima...

Naslusacemo se sada svacega,pa spremite sir za usi i oci (kad se nadje neka madam edit,i opici "svoje" stavove...)

Headhunter:
Culi smo te i prvi put . :?

Stavljaj sireve! :lol: :lol:

Шта је, чедоид, добро гађам, а? Шта си запенио толико?

Ако ти се не свиђа што овде има људи који другачије мисле и имају аргументе за то, што не одеш на форум Б(аљезгања)-92 и тамо са својим истомишљеницима на миру разрађујеш теорије о мрачној завери Коштунице, радикала, СПЦ, САНУ, војске, БИА, масона, Јевреја, банкара, доктора, механичара, оџачара и пекара? Јеси ли ти неки мазохиста, или шта? :lol:

Headhunter:
Brkas Barone, to o zaverama Jevreja lupaju bas takvi neuki kao ti, bljak..ispade mi sir :? :P

Изгледа да ти тај сир служи да не би чуо самог себе како лупеташ :lol: .

Нађи један пост у ком сам проповедао антисемитизам, па онда оптужуј.

Апропо неукости - ја сам сваку своју тврдњу аргументовао, а ти вређаш опонента кад год те утера у лаж. Типично чедоидски.

"теорије о мрачној завери Коштунице, радикала, СПЦ, САНУ, војске, БИА, масона, Јевреја, банкара, доктора, механичара, оџачара и пекара? Јеси ли ти неки мазохиста, или шта? "

Stvarno ne znam ko je prvi spomenuo Jevreje bankare i ostalo... Ajde pusti i njih i Eskime malo van svojih "argumenata"

Guliverr:
On je covek koji ne treba da se pominje pod forumom politika,on sa njom nema nikakve veze!

Tema je u podforumu politika , ako ne citas naslov, zbog toga sto ga neki politicari nazivaju "gospodin" legija, a koji pa do sada su pobrojani- bivsi min. Mihajlovic, Kostunica, i gomilana novinara danas od kojih niko ne sme da pisne (fora je sto Legija uskoro moze da izadje, jeli)*

*(a ako se neko plasi od takvih miseva, ja se pa nesto bas i ne plasim. Ima ovde i nekih bistrica koji prete kao bezube babe, tipa znam tvoje podatke i o tvojoj porodici,i sl. Takvog jednog sam zvao da se slobodno nadjemo, i nista...)

Tako da ima ludaka kojima ako diras Legiju i slicne heroje prete, a ne smeju nista (lakse je u gomili). I to je bitna politicka tema- MORAL UOPSTE,i nemoj da ti delis sta treba gde kad nemas argumente zasto...(nisi nista naveo- a ja eto jesam 2 razloga)
Ako hoces mogu da ponovim zasto je temi mesto u podforumu politika:

Zato je to politicka tema-

- neki politicari Legiju nazivaju "gospodinom"
- to je prvooptuzeni za ubistvo premijera Srbije( gde ces politickiji razlog, od terorizma i DRZAVNOG UDARA)
- cinjenica je da postoji kampanja u medijima tipa kurir,i u strankama tise ili glasnije. A to je isto vise nego politicko pitanje (a i moralno
)

Nexus 6:
evo ovako...

ne mozes biti ratni heroj ako nisi ubica i prijatelj radikala i SPSa koji proglasavaju ratne heroje...

za mene je on (ratni) placenik i pretorijanac...
"Nezus6" Ako ti mislis da si naj-naj,zato ne zatvoris:Radikala i legija radi,hego ih psujes: siguran sam da si miseran kao sto su bili tvoji TITOVCI.pleas will you shut-up and don't use this forum like yours?!!!

vzeoy7y9:
Nexus 6:
evo ovako...

ne mozes biti ratni heroj ako nisi ubica i prijatelj radikala i SPSa koji proglasavaju ratne heroje...

za mene je on (ratni) placenik i pretorijanac...
"Nezus6" Ako ti mislis da si naj-naj,zato ne zatvoris:Radikala i legija radi,hego ih psujes: siguran sam da si miseran kao sto su bili tvoji TITOVCI.pleas will you shut-up and don't use this forum like yours?!!!

don't start it with me, old man!

Headhunter:
Sta je legija?

- Gospodin
- Heroj
- Najbolji prijatelj Radikala,Dss-a,Sps-a..
- Ubica

Anketa nije nimalo naivna, vec sasvim na mestu.

Kako smo krenuli noc je bela, a dan crn... Pa reko da vidim koliko je sati za ovo poremeceno drustvo.

Izvoli i muci tastaturu sa glupostima/pametnim stvarima...

Naslusacemo se sada svacega,pa spremite sir za usi i oci (kad se nadje neka madam edit,i opici "svoje" stavove...)

Neko ko nije vredan spomena.

Neispavana:
Neko ko nije vredan spomena.

Неиспавана, на спавање! :D ?Теби досадно, а? 'Де, бре вадиш ове теме из нафталина.
twinkleeyes0lm.gif

Back