gospodar zivota

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
da vam sad uleti leteci start i da vam kaze - imate tri sata da zavrsite sve obaveze i da se spakujete
dobijate na pokon 20-o dnevno letovanje (izaberi destinaciju neku lepu daleku), pokrivene sve troskove plus 1000eu za dzeparac
da li bi ste pristali?
koliko ste gospodar svog zivota, a koliko rob nametnutih obaveza?

da vam sad uleti leteci start i da vam kaze - imate tri sata da zavrsite sve obaveze i da se spakujete
dobijate na pokon 20-o dnevno letovanje (izaberi destinaciju neku lepu daleku), pokrivene sve troskove plus 1000eu za dzeparac
da li bi ste pristali?

ja i ti,moze ;)

Kad putujemo?
Može, ukpala mi se taman, aj odmah sada, posle imam letovanje.. i još bih zaradio. Predlog je fantastičan :lol:

Nisam skroz slobodan jer nisam pijani milioner, moram da gledam kroz žutu banku. U ostalom sam, sve i koiko što preostane, slobodan čo'ek.

hoces reci da Srbi imaju puno love pa ce dopuniti
svojom lovom za dzeparac :mrgreen:

znas li ti sta kosta greenfee na boljem placu...cak i u trecem svetu?

Tibiiiii, ne igraju svi golf, čini mi se da si na Krsti ti jedini :D

@tema :

Kad-god, gde-god, pa još kad je sve plaćeno - milina :zaljubljena:

Ako može da se bira, ja bih Cebu - Filipini :cool:

Poslednja izmena:
da li bi ste pristali?

Odmah pakovanje :)
Dete mi je na moru celo leto- slobodna sam.
Nemam muža da mi zakera- slobodna sam.
Direktorica je ok, pustila bi- slobodna sam.
Čak više nisam ni rob velikog kofera. Spremna za 15 min :)

Kakav crni gospodar, ja sam jedan obican kmet u svom zivotu, eto to sam..tacno kad bi mi neko na vrata dosao sa ponudom, a ja se rastrcala da sve organizujem, kapiram da bih nakon par sati pozvala i rekla evo vama i vaucer i dzeparac nazad, nek vam je od mene prosto, mrs.

Ja nisam solo igrac i ne trebaju mi ni rajske plaze ni svetske metropole ako nemam sa kim da podelim radost i uzitak .pa ako je sve to samo za jednu osobu,odbila bih
Inace ,deca su mi velika,muz mi je razuman,pas je malo razmazen,al i on se snadje bez mene
Meni bi samo palo na pamet,tri sata??? Hocu li stici da se ofarbam za to vreme? I normalno koliko se jela moze skuvati da moji ne pocrkaju dok me nema :mrgreen:

Mogu
Pitanje je dal hocu
Nije mi simpa sto tako salju same osobe
Upoznas ti tamo koliko god hoces ljudi, neces biti sam fizicki, ali oces sustinski, nije mi to slika odmora, na odmoru treba da uzivas, a to nije uzivanje
Bezveze sto barem dvoje ne salju pa da ides sa nekim sebi dragim prijateljem partnerom rodjakom sta god oces
Tako da bih najverovatnije odbila iz tog razloga

A sto se pitanja iz uvoda tice mislim da nije lepo tako postavljati situaciju, ispade da ko ne moze zbog posla ili sitne dece taj je na robiji a ko moze taj je kao ptica slobodan
Niko nije na robiji i niko nije slobodan. Zivimo globalno u drustvenom sistemu kakvom zivimo, biramo poslove i zivote kakve zelimo, to dal neko moze sad da se spakuje il ne moze nije odlika slobode/robije, jer smo svi u istom sosu, nije slobodan onaj ko moze a na robija onaj ko ne moze

Back