GOSPA

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)

GOSPA

Dodju tako neki ćuteći dani...
rekao bi čovek ničim izazvani
ali to je samo ovlaš bačen pogled
pre nego uzmeš samodvogled.

Dodje tako neka sila u čoveku
Što potera ga neznano kud
Intiucija je ime toj Gospi
I nju poslušati treba
Kamo lepe sreće
Da je srećemo češće
Naravno samo oni
Koji je u sebi imaju
Jer rodjenjem im je data
A sudba ih je zbog nje tako iskrojila
Ljubavlju ih kad su gladni hranila
Kad su žedni intuicijom ih pojila.

I dodješ tako vodjen Gospom
Nemaš pojma ni zašto ni kud
Tek eto samo slika se neka ukaže
Spoznaja u njoj sama ti se kaže.

PS Dobro vam jutro pisači i čitači ....ajde......:kafa:

Tandara mandara i ja zaboravio o čemu pesma...Opasne žemske-trebalo bi vas jedan dan u
Skupštinu Srbije...sledećeg dana bi bili raspisani izbori...:mrgreen::hahaha::rotf:

A SAD O PESMI BRE:Lako Ljilji kad ima to...intstituciju čini mi se...Coviju u srcu
Rijadina Bosna a u glavi fosna i stoji maga neodlučno na vr brega...Kud god
krene-ode dole! Reve maga na vr brda-odzvanjaju planine!
Lako Ljiljki...:heart::heart::heart::cvet::cvet::cvet:

mari47;bt170773:
Kad bolje razmislim, šta će mi jahta....nisam ja Severina, će ispadne
prepisala sam od nje, ebote :roll: A što se čamca tiče, moj teren....ja sam bre dete sa Save...znam i mriže plist, gledala na moru još ka dite....:manikir:

Dabome.....nek ona dodje da prepisuje od tebe bre :zcepanje:
ama znam da se ti razumeš u čamce....i tako to...:manikir:

coviax1;bt170804:
Tandara mandara i ja zaboravio o čemu pesma...Opasne žemske-trebalo bi vas jedan dan u
Skupštinu Srbije...sledećeg dana bi bili raspisani izbori...:mrgreen::hahaha::rotf:

A SAD O PESMI BRE:Lako Ljilji kad ima to...intstituciju čini mi se...Coviju u srcu
Rijadina Bosna a u glavi fosna i stoji maga neodlučno na vr brega...Kud god
krene-ode dole! Reve maga na vr brda-odzvanjaju planine!
Lako Ljiljki...:heart::heart::heart::cvet::cvet::cvet:

hahahaah imam rešenje....daj jedan komentar za pesmu čim je pročitaš da ne zaboraviš a drugi nek bude komentar za komentare :zcepanje:
Ama i ja kažem......lako je Ljiljki bre..:rtfm:..a Tol je najbolja......reče Ljilja je institucija :zcepanje::zcepanje: majkumu tako se poletno i mlado i osećam.....kad pogledam šta ispisah ovdena :eek:

Back