Qqq4Kod nas se kaze zgaravica. Imao sam je sva sreca par puta u zivotu. Od cega je dosla nemam pojma.
Pa nije prase![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Qqq4Kod nas se kaze zgaravica. Imao sam je sva sreca par puta u zivotu. Od cega je dosla nemam pojma.
Pa nije prase![]()
????
Kod nas kiselina.
Jeste,zeludacna kiselina.Kod nas kiselina.
Možda je u pitanju želudačna kila - hiatus herniaKod mene moguće da ima veze sa nošenjem tereta.
Kiselina mi se vraća u jednjak.
Ume da bude jako neprijatno.
Rupurut kolko tolko umanji tu kiselinu koja se penje.
Što se tiče samog stomaka ne osećam neke tegobe, nemam ni nadimanje ni gasova.
Dr, opšte prakse me posla kod ORL kad nijedna terapija nije pomogla kod zapušenog nosa, promuklosti i kašlja.
ORL mi je dijagnostikovao GERB sa tim da dođem na kontrolu sa nalazima od gastro
Sad zašto mi uobičajeni lekovi ne pomažu
Rupurt ublaži kiselinu
A pantenol smiruje promuklost.
Kako je to sve povezano neznam
Čekam da mi jave slobodan termin za gastro
Možda je u pitanju želudačna kila - hiatus hernia
Kada se uradi gastroskopija videće se tačno u čemu je problem .
Nakon obroka nikako ležanje , isto tako ne dizanje tereta nakon jela - savet.
Колико дуго се пије НолпазаMeni Nolpaza pomaže,a ranije mi je i Nexium bio super mada je on malo skuplji.
Može neograničeno.Колико дуго се пије Нолпаза
Nije ni to preporuka. Ne pije se u kontinuitetu u nedogled, osim kao zaštita želuca od agresivnih lekova koji se moraju uzimati, pa i tu gastroenterolozi stavljaju veliki upitnik.Može neograničeno.
Meni reče dr da hw potpuno bezbedno. Pijem je od juna svaki dan . Jel treba pauzu da napravim? Inače ona misli da imam GERBNije ni to preporuka. Ne pije se u kontinuitetu u nedogled, osim kao zaštita želuca od agresivnih lekova koji se moraju uzimati, pa i tu gastroenterolozi stavljaju veliki upitnik.
Doktorka gastroenterolog?Meni reče dr da hw potpuno bezbedno. Pijem je od juna svaki dan . Jel treba pauzu da napravim? Inače ona misli da imam GERB
Hvala ti.Doktorka gastroenterolog?
Trebalo bi 2 meseca kao inicijalno lečenje posle ako sve bude u redu smanjiti ili prekinuti po potrebi ako nema više simptoma.
Ti lekovi konstantno utiču na normalnu sekreciju kiseline u želucu ( smanjuju je) i olakšavaju tegobe što se toga tiče , ali umanjuju i resorpciju važnih minerala i dr. korisnih sastojaka ako se koriste dugoročno.
nisam nikad čuo za gerb. Gorica je kad ti se kiselina vraća iz stomaka u usta
Sta si dobila da piješ? Čudi me da zbog te bolne tačke su hteli da te operišu. Ljude sa gorim i težim simptomima samo otkače... Kao drzi dijetu! Jedi manje i evo ti lekovi. Muče se godinama i nista..... To mislim na drzave lekare. A kod privatnika sa parama već može da se dogovori sve!!!!Ne mora da znači, ja sam imala GERB bez gorušice, samo bol u jednoj tački, bila pred operacijom,
ali hvala tada mladom hirurgu, koji mi je promenio terapiju i spasao me operacije.
Posle 6 meseci nisam imala nikakve probleme.