Gornja granica

Bad_Wolf:
galathea:
BigZexy2000:
Lele,pa ti bas hoces starce.Pa nisi ni ti nesto mnogo mlada,dopusti i mladjima da se iskazu :roll:
pa ako je za tebe 30 god. matoro, ti nadji nesto mladje. Nisam ni rekla da sam izlazila sa nekim ko je 20 godian stariji; u vezi sam sa muskarcem koji je 15-tak godina stariji- kad su oboje potpuno odrasle, zrele osobe, to i nije tako velika razlika.

'Ajd da ne kazem bash da si piletina, ali si mladica (samo sto to klinci ne kapiraju). Jednom recju imas divne godine, a i on isto (30+15 - ako sam dobro ukapirao).
da, gospodine Vucko, odlicno si ukapirao

Mrzelo me je da citam pa ne znam da li je to neko vec pomenuo, ali volela bih da probam na 10 000 metara, tamo medju oblacima :-). A inace ne pristajem na razliku vecu od + 3,
a nanize prihvatljivo -9. Govorim iz iskustva, nismo primetili razliku. ;-)

Juče mi na bazenu priđe lik oko 45 godina i započnemo neku neformalnu konverzaciju gde ja vidim da on mene dobro zna a i on je meni poznat.
I tako drvimo mi nešto o deci i sportu bla-bla a ja sve vreme prebiram po mozgu odakle ga znam i onda mi sine, yebote pa to ke moj profesor matematike iz srednje škole! :idea:

Sada možemo da budemo ekipa jer oboje imamo malu decu, odrasli smo ljudi, blizu živimo, tako da razlika od 10 godina više ništa ne znači a kada sam ja imala 16 a on 26 nije bilo dodirnih tačaka.

Onda to oduševljeno ispričam mužu kad sam se vratila sa bazena a on se seti da je dotični i njemu predavao informatiku i da su se slagali na krv i nož, i napomene mi da ga ni u kom slučaju ne zovem na kafu i druženje jer ne može očima da ga vidi...... :roll:

Eeeeh, muškarci......
Kako mene nijedan profesor nikad nije mrzeo? :roll:

Pitanje treba da glasi koliko sad imate godina i koje su vam granice tolerancije. Odgovori na takva pitanja su uporedivi, ovako je besmisleno porediti stavove kad ne znamo sta je napisao 15togodisnji decak, a sta 30togodisnja zena.
Npr, ja imam 28 godina i smatram da je za mene sasvim ok +10, ali i -10 godina...

Back