-Eva-
Domaćin
- Poruka
- 3.240
Nešto sam sada u fazonu da bih radije nešto mlađe nego starije, npr. 10-15 god. Sve zavisi ko vas u određenom momentu privuče. :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, gospodine Vucko, odlicno si ukapiraoBad_Wolf:galathea:pa ako je za tebe 30 god. matoro, ti nadji nesto mladje. Nisam ni rekla da sam izlazila sa nekim ko je 20 godian stariji; u vezi sam sa muskarcem koji je 15-tak godina stariji- kad su oboje potpuno odrasle, zrele osobe, to i nije tako velika razlika.BigZexy2000:Lele,pa ti bas hoces starce.Pa nisi ni ti nesto mnogo mlada,dopusti i mladjima da se iskazu![]()
'Ajd da ne kazem bash da si piletina, ali si mladica (samo sto to klinci ne kapiraju). Jednom recju imas divne godine, a i on isto (30+15 - ako sam dobro ukapirao).
meni su rekli da ce me privlaciti mladji kad napunim trideset, ali nekako to i dalje nije slucaj, njih i ne konstatujem-Eva-:Nešto sam sada u fazonu da bih radije nešto mlađe nego starije, npr. 10-15 god. Sve zavisi ko vas u određenom momentu privuče. :?
-Eva-:Da, ta razlika se uopšte ne primjećuje. Jao, što sam se s ovom temom danas nadovezala!
kučka:Ovi stariji iskusni :wink:
Ovi mlađi radoznaliji :wink:
Prosto ne znam koga da izostavim![]()
iggymag:kučka:Ovi stariji iskusni :wink:
Ovi mlađi radoznaliji :wink:
Prosto ne znam koga da izostavim![]()
Izostavi neiskusne![]()
-Eva-:Pisac je htio da kaže da se prvo oduzme pa se na kraju sabere...![]()
Peta W.:+13,5ops:
-1,5
El to u cm ?