- Poruka
- 624
Slucajno bacio pogled par puta i prosto sam odusevljen kako tek sad da nam plasiraju ove psovke i predoce nasu svakodnevnicu..gledam i cudim se cudom kako propadose sjajni glumci
Zasto se cudis,koji glumci su propali,

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slucajno bacio pogled par puta i prosto sam odusevljen kako tek sad da nam plasiraju ove psovke i predoce nasu svakodnevnicu..gledam i cudim se cudom kako propadose sjajni glumci
Serija je odlicna pogotovo glumac koji nagovara Papka da ubije Gagulu,pomozite mi,ne mogu da se setim imena,inace je u seriji mislim Sone...
Sjajna serija, ja volim ''teške'' priče, ali ovo prevazilazi sve moje sposobnosti podnošenja ''teškog'', pa nisam u situaciji da je gledam više od jednom. A tako je bilo i sa ''Sinovcima''. Odgledala sam je prvi put na Filmskom festivalu u Nišu, i kada se posle nekoliko meseci (možda čak i posle godinu-dve) prikazivala na televziji, osetila sam onu istu mučninu u stomaku kao prvi put, poput udarca tupog predmeta u stomak... i promenila sam kanal.