DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 54.654
Golf 1 je teska kanta tu su dobri samo cabrio i gti i nije iz 90tih nego iz 70tih.kupi auto koji je bar iz ovog veka!
gde nadje golfa 1, pa taj je bio starudija jos '90-ih kad sam ja bio mlad![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Golf 1 je teska kanta tu su dobri samo cabrio i gti i nije iz 90tih nego iz 70tih.kupi auto koji je bar iz ovog veka!
gde nadje golfa 1, pa taj je bio starudija jos '90-ih kad sam ja bio mlad![]()
pa to ti pricam, vec '90-ih je bio 20 godina star.Golf 1 je teska kanta tu su dobri samo cabrio i gti i nije iz 90tih nego iz 70tih.
I ovako su namenski unistili poljoprivrednike.Zamislite seljaka koji sipa evrodizel u traktor i plaća sve akcize![]()
I još razvaljuje traktor ako nije euro 6 standardI ovako su namenski unistili poljoprivrednike.
Ma jok samo se dodaje dvotaktol pomalo i nema problemaI još razvaljuje traktor ako nije euro 6 standard![]()
Данас да... У време када постоји осмица.Golf 1 je teska kanta tu su dobri samo cabrio i gti i nije iz 90tih nego iz 70tih.
Znaci sasija je ista a taj GTI je bio sa prbolematicnim ubrizgavanjem tako da ti ocigledno nemas pojma o kolima i sta je bilo dobro.Golf 1 je teska kanta tu su dobri samo cabrio i gti i nije iz 90tih nego iz 70tih.
Golf je kanta kako god se okrene zato ih Dacia prestigla.Данас да... У време када постоји осмица.
А које је мишљење било на премијери?
Problematicno ubrizgavanje kad je imao injection i to medju prvima Grand Turismo Injection GTI.Znaci sasija je ista a taj GTI je bio sa prbolematicnim ubrizgavanjem tako da ti ocigledno nemas pojma o kolima i sta je bilo dobro.
To sto imaju danas vecu cenu ne znaci da su bili bolji nego da ih je bilo u manjem broju i da se zato danas vise cene.
Pazi i 205 je kanturina koja se nije prodavala ni blizu kao Golf.Golf je kanta kako god se okrene zato ih Dacia prestigla.
Jel se ti drogiras mozda, preko 5 miliona 205 je prodatoPazi i 205 je kanturina koja se nije prodavala ni blizu kao Golf.
I sta sad kazes?
Jel Golf kanta ili je tvoj 205 kanta
A Golfova je prodao 3000000 i po onoj tvojoj izjavi je onda 205 kanta.Jel se ti drogiras mozda, preko 5 miliona 205 je prodato
Pezo 205 ima pocinkovanu limariju za razliku od Golfa 1 svemirski avion za te svapske kante.