Moja najbolja drugarica Beba i bivsa koleginica je raskinula sa deckom. On je bio neki budjavi padavicar. Ziveli su zajedno, ali on je bas bio dosadan i nervirao me je. Primecivala sam da je i nju nervirao, ali ona nije reagovala ni na moje nerviranje, a ne na svoje. Konacno - raskinula je s njim. Bila je tuzna pa sam je pozvala da odemo na pice da mi pomogne da resim moju novonastalu situaciju sa bivsim decklom. Krenule smo u setnju, pa cemo kao svratiti na kafu, a ja na cajic, posto ne pijem kafu, a vodim i sportski zivot. Taman sam posla i setnju i pocela sam da joj pricam o bivsem decku. Ali dogodilo se cudo. Prisao nam je jedan decko. Beba je bila smorena, a ja sam blistala kao prava zvezda. Ja sam rekla da smo mi psole na piche, pa da nam se pridruzi. On je pristao, a Beba je nesto kolutala ocima. Nije mi bilo jasno, ali sam onda shvatila da je htela da mi kaze da razmislim o mom ljubavnom zivotu.
Tada sam postala tuzna. Kakav je profil mog bivseg decka? On je sladak. Ima crnu kosu, lepe usne i lepe crte lica. Malo ima neki cudan nos, ali on je Jevrejin, pa je to normalno. Poceal sam da razmisljam o njemu, a onda. Onda sam shvatila da moram da krenem postepeno u osvajanje teritorije. POlako, ja sam spremna, pa cu videti sta radimo.