gorilaz dance

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

aleksa ndar

Elita
Poruka
17.732
E zene koliko vam je jadno i primitivno pogledati i koliko sazaljenje osjecate kada vidite onaj neandertalski ples fudbalera kada da gol i kada sva ona horda obrijanih nogu skace na njega a on nesto trci i busa se pred ispraznom ruljom kao da je neko ko je ucestvao u bitci za oslobodjenje drzave (doduse, ovi se i ne busaju nego - prezivljavaju)

E zene koliko vam je jadno i primitivno pogledati i koliko sazaljenje osjecate kada vidite onaj neandertalski ples fudbalera kada da gol i kada sva ona horda obrijanih nogu skace na njega a on nesto trci i busa se pred ispraznom ruljom kao da je neko ko je ucestvao u bitci za oslobodjenje drzave (doduse, ovi se i ne busaju nego - prezivljavaju)

Ma nije mi jadno, vise mi smesno.
Al interesantno, svaki se trudi da ima neki originilan gaf kada da gol, dal ce da natakne dres na glavu, dal ce klizeci na kolenima stiska sake ili ce nako mahnito da trci sa prstom uperenim prema publici, oce reci "to je za vas" (jes klinca), a ima i onih sto jure "aj cik me stigni" e ti su mi najdrazi :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back