gori vatra sad u nama

kreki samuraja

Buduća legenda
Banovan
Poruka
32.028
Znate ono kad izadjete u malo većem društvu, posle škole na kafu ili drogu, i sad tu ima svakakih karaktera i nekaraktera, lepih, manje lepih, iritantnih i britkih
i jedan par i dok se vas resto sedam osam kolko vas ima zajebavate i smejete grohotom taj se par non stop ******i, pipa i pohotno gleda

Ako ste posmatrač
je l vam neprijatno bude u tako nekoj sekundi il momentu sekunde
a ako ste akter, je l vam neprijatno bude tako u nekoj sekundi

il vam svejedno

Kao što sam već napisao u svojoj prvoj temi koju sam otvorio na ovom forumu , "Stvari koje istinski... mrzimo", to sam naveo kao jednu od stavki

Užasno me nerviraju takve osobe, to je seljački, to je seljačoidna potreba za dokazivanjem pred drugim ljudima jer misliš da je to vrhunac, da vam svako u prostoriji zavidi dok se vi gubite u svom tom bunilu i obeznanjenosti... ono kao "cmok cmok ne možemo izdržati sorry guys, ali gledajte nas, da, nas dvoje smo ekstremno zaljubljeni, to je to venčanje pa klinci, za ceo život, srodna duša, pa moramo da uvaljujemo jezik jedno drugome pred vama"

Inače imao sam takav primer u odeljenju, momak i devojka... i sad on dolazi i ljube se, i to je bilo SVAKOG DANA na SVAKOM ODMORU, dakle ljubljenje, maženje, zaljubljen pogled uprt u lice onog drugog

Ne znam šta bih vam rekao

previše sapunica premalo realnosti i manira
previše braće Grim premalo Dostojevskog ili Bukovskog
previše otupelosti, premalo pameti
previše ljudi, premalo smisla.

Blagi užas, kao da ti je partner javno dobro pa svima pokazuješ tehnike, malo fali da se poprcate tu nasred javnog mesta, a mogli ste i kompletnu opremu poneti, pa sa sve lubrikantima i dildoima prcvarenje dok se i polni organ ne umori, a kad se umori, u koje ga drugo odmaralište poslati nego u partnerova usta, da obnovi snagu i baterije

Sve je to tužno, to vam želim reći. Tužno, i zabranio bih većinu toga, ili bih zvao policiju... ali, kako jedna pesma reče:

"gospodine... nema zakona protiv toga što oni čine."

Poslednja izmena:
Kao što sam već napisao u svojoj prvoj temi koju sam otvorio na ovom forumu , "Stvari koje istinski... mrzimo", to sam naveo kao jednu od stavki

Užasno me nerviraju takve osobe, to je seljački, to je seljačoidna potreba za dokazivanjem pred drugim ljudima jer misliš da je to vrhunac, da vam svako u prostoriji zavidi dok se vi gubite u svom tom bunilu i obeznanjenosti... ono kao "cmok cmok ne možemo izdržati sorry guys, ali gledajte nas, da, nas dvoje smo ekstremno zaljubljeni, to je to venčanje pa klinci, za ceo život, srodna duša, pa moramo da uvaljujemo jezik jedno drugome pred vama"

Inače imao sam takav primer u odeljenju, momak i devojka... i sad on dolazi i ljube se, i to je bilo SVAKOG DANA na SVAKOM ODMORU, dakle ljubljenje, maženje, zaljubljen pogled uprt u lice onog drugog

Ne znam šta bih vam rekao

previše sapunica premalo realnosti i manira
previše braće Grim premalo Dostojevskog ili Bukovskog
previše otupelosti, premalo pameti
previše ljudi, premalo smisla.

Blagi užas, kao da ti je partner javno dobro pa svima pokazuješ tehnike, malo fali da se poprcate tu nasred javnog mesta, a mogli ste i kompletnu opremu poneti, pa sa sve lubrikantima i dildoima prcvarenje dok se i polni organ ne umori, a kad se umori, u koje ga drugo odmaralište poslati nego u partnerova usta, da obnovi snagu i baterije

Sve je to tužno, to vam želim reći. Tužno, i zabranio bih većinu toga, ili bih zvao policiju... ali, kako jedna pesma reče:

"gospodine... nema zakona protiv toga što oni čine."
Takve stvari ne biraju mesto...mada se slazem da ne treba ici u krajnost :mrgreen:

Jedan grok menja sve. Cak i scenu ljubljenja dvoje mladi' zeljni' paznje. Ta scena je posebno zanimljiva ovima sto su tek raskinuli (bolno naravno), sto nemaju srece u ljubavi, ovima sto su kao gej pa su mozda odbaceni, ali i dalje zedni i gladni cokoladnih poljupcica, i drugim napapacenim personama.

Ali, ipak mislim da je scena raskida mnogo bolja.

Jedan grok menja sve. Cak i scenu ljubljenja dvoje mladi' zeljni' paznje. Ta scena je posebno zanimljiva ovima sto su tek raskinuli (bolno naravno), sto nemaju srece u ljubavi, ovima sto su kao gej pa su mozda odbaceni, ali i dalje zedni i gladni cokoladnih poljupcica, i drugim napapacenim personama.

Ali, ipak mislim da je scena raskida mnogo bolja.

Pošto ne spadam ni u jednu od navedenih kategorija
možemo zaključiti da mi je jednostavno puna patka
sapunoidne seljanije svih doba i uzrasta

Posto sam veoma sramezljiva osoba, a i ne samo zbog toga, bilo bi mi neprijatno da sam u drustvu sa parom koji se ljubi i privatava... Mislim da to nije lepo za videti, to se ipak radi na nekom drugom mestu.
Nikad to nisam radila sa deckom, muzem pred drustvom, ili pred nepoznatim svetom, eventualno smo se drzali za ruke. To je sve.

To je vrhunska nepristojnost i primitivizam , sto kazu seljaci iz okoline Macvanskog Prnjavora " Get a room you crazy fucks " ... ajd kad su na nekoj zurci pa ono pici muzika , sve pijano ,oznojano , sareni pederski koktelcici , droge do krova , blek lajtovi i fluo konci vise sa plafona , pa ih ponese atmosfera i povataju se na densfloru , a ovako u casual varijanti kad to rade to je retardrano u pizdu materinu .

Poslednja izmena:
Znate ono kad izadjete u malo većem društvu, posle škole na kafu ili drogu, i sad tu ima svakakih karaktera i nekaraktera, lepih, manje lepih, iritantnih i britkih
i jedan par i dok se vas resto sedam osam kolko vas ima zajebavate i smejete grohotom taj se par non stop ******i, pipa i pohotno gleda

Ako ste posmatrač
je l vam neprijatno bude u tako nekoj sekundi il momentu sekunde
a ako ste akter, je l vam neprijatno bude tako u nekoj sekundi

il vam svejedno

trashcat_410.jpg

Back