GORI SRBIJA! Paljenje strnjike dostiglo je ZASTRAŠUJUĆE RAZMERE, ova mapa to najbolje pokazuje (MAPA)

A ko ćuti i okreće glavu? Tačnije, ko to može, osim onih koji su na vlasti. Evo, recimo buudala može minimalno d autiče, tako šđto više neće da pali po njivama, loži ugalj i vozi traktor., ja čak ni to ne mogu. Moj udeo je taj što ne vozim dizelaša i ne ložim baš ništa.
pa ti si gora stetocina od njega,tvoj dizelas izbacuje 200g cadji po kilometru,koliko godisnje napravis kilometara ?

JA još nisam video seljaka koji čisti gume pre izlaska na ulicu, ali još gore, nema ih puno ni koji voze propisno oboleženi po ulicama. Na žalost.
seljaci nigde ne ciste gume ni u EU,zasto to onda ocekujete srpskih seljaka? Iskreno receno za voznju vece seljake od Beogradjana i Novosadjana ne vidoh poslenjih deset godina.To parkira po trotoarima,raskrsnicama ,na cesti ostavi Auto sa upaljenom pozicijom i izadje svojim poslom,a eto na zalost nisu seljaci

seljaci nigde ne ciste gume ni u EU,zasto to onda ocekujete srpskih seljaka? Iskreno receno za voznju vece seljake od Beogradjana i Novosadjana ne vidoh poslenjih deset godina.To parkira po trotoarima,raskrsnicama ,na cesti ostavi Auto sa upaljenom pozicijom i izadje svojim poslom,a eto na zalost nisu seljaci
Nisu, oni su seljačine, a to veze nema sa seljacima.

82336806_2614228471946633_3678240645475991552_o.jpg

Gruzansko

Cak ni to nije tacno jer se vise dobije obogacivanjem zemljista biljnim ostacima nego sto vredi dizel sa kojim se zaorava.
Ako se svake godine nastavi sa paljenjem biljnih ostataka na kraju cemo dobiti od zemlje zbijenu glinu iz koje niste nece rasti....Taj problem vec imaju neke razvijene poljoprivredne zemlje

Tacno, samo to nije glavni razlog zagadjenja, vec sezonski.

Back