Gordost i predrasude

U svaku vezu sam ušao bezuslovno, ali kada sam duže u njoj onda očekujem samo: iskrenost, uzajamno poštovanje i toleranciju, a guši me, raskidam vezu čim to osetim, ljubomora, jer to je dokaz nepoštovanja i neverovanja osobi sa kojom si u vezi …

Neki od nas,kad su bili mladi,strasno su osudjivali druge ljude.To se uglavnom desava dok coveka zivot dobro ne lupi po glavi i suoci se sa sopstvenom pogresivoscu.
U sustini,ljudi imaju prava da od ljubavi ocekuju sta god im padne na pamet (pa i da to dobiju).
Sta vi ocekujete od nekog? U ozbiljnim,pravim odnosima.
Da guta, da ne lici na dinosaurusa i da ne smara.

Neki od nas,kad su bili mladi,strasno su osudjivali druge ljude.To se uglavnom desava dok coveka zivot dobro ne lupi po glavi i suoci se sa sopstvenom pogresivoscu.
U sustini,ljudi imaju prava da od ljubavi ocekuju sta god im padne na pamet (pa i da to dobiju).
pre sam osudjivao a sad presudjujem,ocekujem da cuti i slusa

Mnogo, maltene sve. Ali, to i dajem. Je l pošteno?
A sve se to svede na osnovno: budi to što jesi i neka je iskreno, pa ćemo gledati šta ćemo.

Back