Gordana je sletela u Beograd, malo kasnije uhapšena: Kada je čula razlog zanemela je

Mene skoro svaki dan 2000. što sam nosio majicu sa pesnicom na kojoj je pisalo Otpor.

Držali me vezanog za radijator celu noć, jer sam bio protiv Slobodana Miloševića. Ujutro kad su nas pustili vratili su nam sve stvari... i novčanike... bez novca. Ukrali su nam novac, jer je smrdlulja Mira Marković izmislila da su svi ljudi koji su protiv njenog muža strani plaćenici. Ako to nije maltretiranje stvarno ne znam šta je.

Koliko si platio kaznu kod sudije za prekršaje? Nasrtanje na policajca je težak prekršaj. Nema veze što si bio pijan.

15.000din.

Nisi loše prošao. Ja sam platio kaznu 20.000 zato što sam rekao da ću se osvetiti policajcu koji me je fizički napao bez ikakvog razloga i udario u glavu... za izgovorenu reč... i policijsku nameštaljku... pišam na ruku koja me je udarila u potiljak... pišam i serem na tu ruku kada povija pelene. Ojha. I naravno da ću mu se osvetiti kad se najmanje nada, jer ne dam na sebe.

Mene skoro svaki dan 2000. što sam nosio majicu sa pesnicom na kojoj je pisalo Otpor.

Držali me vezanog za radijator celu noć, jer sam bio protiv Slobodana Miloševića. Ujutro kad su nas pustili vratili su nam sve stvari... i novčanike... bez novca. Ukrali su nam novac, jer je smrdlulja Mira Marković izmislila da su svi ljudi koji su protiv njenog muža strani plaćenici. Ako to nije maltretiranje stvarno ne znam šta je.

Koliko si platio kaznu kod sudije za prekršaje? Nasrtanje na policajca je težak prekršaj. Nema veze što si bio pijan.

To nije maltretiranje nego obuzdavanje stoke.

To nije maltretiranje nego obuzdavanje stoke.

Obuzdavanje stoke je bilo 5. oktobra 2000. godine, kad je pandurska stoka plakala kao p1čka...

Evo dokaza...

Plačipičke.

Da nije bilo security-ja iz Demokratske stranke, narod bi ih zgazio kao mrave. Gledao sam ovo svojim očima i nije mi bilo do toga da gazim nekoga ko plače kao p1čka, jer nisam p1čka. Potičem od hrabrih crnogorskih vojnika, koji su ratovali protiv vojnika, a ne protiv civila, koji se nisu iživljavali nad ljudima koji se predaju i bace oružje, i koji su kad je trebalo da se gine ginuli časno, kao vojnici, u borbama, a ne kao pacovi u gasnim komorama.

- - - - - - - - - -

P.S. Prc, hrk, drk, forumski severnokorejcu, koju od ovih frizura nosiš?

52-north-korea-haircut-options.jpg

:cepanje:

Što se ne solidarišeš sa svojom krmećom komunističkom braćom? Oni nemaju Internet. Isključi ga i ti. :bljak:

Poslednja izmena:

Back