Gordana je sletela u Beograd, malo kasnije uhapšena: Kada je čula razlog zanemela je

Zoran Jov

Elita
Poruka
16.194
proceravaju se novinari sa naslovima samo tako

zanemela , ostala u cudu , okrenuo se svet i slicne floskule su postale svakodnevica

a o temi

kako nekog mogu da jure za 26 din

a nekog ne jure kad ukrade 14000 , onda ne gone po sluzbenoj duznosti , * takav je zakon*

A ne jure one što kradu milione.

Poslednja izmena od moderatora:
proceravaju se novinari sa naslovima samo tako

zanemela , ostala u cudu , okrenuo se svet i slicne floskule su postale svakodnevica

a o temi

kako nekog mogu da jure za 26 din

a nekog ne jure kad ukrade 14000 , onda ne gone po sluzbenoj duznosti , * takav je zakon*

Novinari su postali obicno djubre. To danas moze biti svako. COPY PASTE stanih vesti i samo prevedu...

Gordana je sletela u Beograd, sekundu kasnije bila je uhapšena: Kada je čula razlog zanemela je...

Požarevac - Bračni par iz Požarevca Rade (63) i Gordana (49) Živković doživeli su neprijatnost prilikom dolaska iz Pariza na aerodromu Nikola Tesla prilikom pasoške kontrole.

Opširnije ovde...

https://govorisrbija.rs/gordana-je-...a-je-uhapsena-kada-je-cula-razlog-zanemela-je

Ovo je dno dna.

Vlast pocela da hapsi za male dugove,da ima sta da se pise i gleda,a ovi sto procerdas milijarde,nikom nista.Pojavili se novi Jezda i Dafina,ali njih ne diraj,udri ponarodu.Pocela strahovlada.

Evo ja hoću da pročitam al ne mogu

Screenshot_3.png

Vlast pocela da hapsi za male dugove,da ima sta da se pise i gleda,a ovi sto procerdas milijarde,nikom nista.Pojavili se novi Jezda i Dafina,ali njih ne diraj,udri ponarodu.Pocela strahovlada.

Misle da će tako da zaje6u Albance sa Kosova. :sad2:

- - - - - - - - - -

Pa napisi odmah razlog zasto je uhapsena nemoj da klikbejtujes ovde

Sve na website...

- - - - - - - - - -

Evo ja hoću da pročitam al ne mogu

Pogledajte prilog 502436

Ti si haker ili "haker"?

- - - - - - - - - -

Ni ja necu da kliknem iz inata

Mnogo sam se nasekirao.

I jesu pa sam živ,niko me nije maltretirao.

Matursko veče,bio sam pijan i nasrnuo na policajca.

Mene skoro svaki dan 2000. što sam nosio majicu sa pesnicom na kojoj je pisalo Otpor.

Držali me vezanog za radijator celu noć, jer sam bio protiv Slobodana Miloševića. Ujutro kad su nas pustili vratili su nam sve stvari... i novčanike... bez novca. Ukrali su nam novac, jer je smrdlulja Mira Marković izmislila da su svi ljudi koji su protiv njenog muža strani plaćenici. Ako to nije maltretiranje stvarno ne znam šta je.

Koliko si platio kaznu kod sudije za prekršaje? Nasrtanje na policajca je težak prekršaj. Nema veze što si bio pijan.

Back