- Poruka
- 27.467
Натуцаш, мора бити да си се пре'ладио и заслинио.Već se razaznaje i smrdi još jače.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Натуцаш, мора бити да си се пре'ладио и заслинио.Već se razaznaje i smrdi još jače.
Ništa više ne može da vas opere, ne možete više da se vadite na Čomićku jer se 80% Srbije juče javno deklarisalo da više ne može da vas gleda.Натуцаш, мора бити да си се пре'ладио и заслинио.![]()
Рекапитулирај своју слинаву мисао да те сви лепо разумеју..Ništa više ne može da vas opere, ne možete više da se vadite na Čomićku jer se 80% Srbije juče javno deklarisalo da više ne može da vas gleda.
Svima ste se smučili.
Kako sam u bojkotu primitivizma učinio sam te nevidljivim.Рекапитулирај своју слинаву мисао да те сви лепо разумеју..
ИЗВОЛИ:
Зечја посла? Бежанија? Зар зечеви тако рано иду у јендек?Kako sam u bojkotu primitivizma učinio sam te nevidljivim.
Laku noć.
Nemoj tako, nije lepo!uzasan stvor.Bolje bi bilo da je umrla ali lepo je sto je vise necemo vidjati u novinama i na ekranima
Nemoj tako, nije lepo!Pre nego što rikne, Čvarak želi da je vidi u misionarskoj pozi.
https://forum.krstarica.com/threads/gordana-comic-zavrsila-politicku-karijeru.908443/#post-40304250
A onda je čuo za "rimejk" pa rekao "kad može Holivud, mogu i ja".I BoTa je rekao "Vidimo se u nekom drugom filmu".
Načekaćeš se .https://www.espreso.rs/izbori-2020/...peh-gordana-comic-zavrsila-politicku-karijeru
DOBRA VEST! Gordana Čomić je danas objavila kraj svoje političke karijere. Jedna od najomraženijih figura iz DS. Čekamo Živkovića i Tadića
Tebi kao da je ukusniji Vučićev proliv nego DS torta?Jbga sporo je to, a i dolaze nova gvna, salje CIA iz amerike nove djake. Kakve su sanse da se Pas Jeremic odrekne bavljenja Srbijom?
Glasam (protiv) sve dok gvna iz 2000 ne nestanu iz politike, ali bre vise ih dodje novih jos gorih. Mislio sam jos 1-2 izbora i lista za glasanje ce da se procisti, licice na neku 'normalnu' zemlju.
I glasacko telo je takvo, vidi koliko njih bi radije Djilasov johnson nego Vucicev sendvic
I DS torta se pravi od kravljeg proliva!Tebi kao da je ukusniji Vučićev proliv nego DS torta?
Стварно га нема...Ово прети да се претвори у колективну бригу....Stvarno gde je Komšija.
Prizovimo ga sentencijom: Čao, "slatkišu"![]()
zelen tek se ispilio na krsti...Tebi kao da je ukusniji Vučićev proliv nego DS torta?
Vulin i Đorđević ne ostaju u Vladi
Navodno, dosadašnji direktor BIA Bratislav Gašić preuzima Ministarstvo unutrašnjih poslova. Na čelo BIA dolazi Aleksandar Vulin, ministar odbrane, a umesto njega će ministar biti Nebojša Stefanović. Jukom je ocenio da su nedavne Vulinove izjave o Albancima govor mržnje, a Vulinov Pokret socijalista odgovorio je na to saopštenje u uvredljivom tonu. Svi izvori se slažu da ministar za rad Zoran Đorđević ne ostaje na tom mestu, a pojedini navode da će postati sekretar vlade umesto Novaka Nedića.