Agram14
Domaćin
- Poruka
- 3.975
Ne iz Lazia, iz Napolija. Albanac isto. Elmas.Koji iz Lacija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne iz Lazia, iz Napolija. Albanac isto. Elmas.Koji iz Lacija?
Nije šiptar, taj je Turčin il Goranac... mada Makedonci imaju vise sipaca u repki i od SvajcarskeNe iz Lazia, iz Napolija. Albanac isto. Elmas.
Pa slabo nesto igra na kasicicu? Znam da vazi za talenta ali nije se Bog zna naigro a i to malo kad sam ga vidio nije mi nesto napunio oko...Ne iz Lazia, iz Napolija. Albanac isto. Elmas.
Turcin etnicki navodno...valjda zna porjeklo kao htjeli ga Turci pisalo se al Makedonija je izuzetno napredna progresivna multietnicka and what not pa je svi dozivljavaju kao svoju i veze ih zajednicko secanje na Aleksandra a Boga mi i Filipa...Nije šiptar, taj je Turčin il Goranac... mada Makedonci imaju vise sipaca u repki i od Svajcarske
Nisam ni ja. Vidio sam ga par puta. Nisađ ni znao da igra za Makedoniju do neki dan. Mislio da je Albanac. Al ima 21 godinu i nije baš da se u Napoliju lako probit u prvih 11.Pa slabo nesto igra na kasicicu? Znam da vazi za talenta ali nije se Bog zna naigro a i to malo kad sam ga vidio nije mi nesto napunio oko...