Goran Ješić: Aleksandar Vučić je strašljivi Šešeljev potrčko

Ješić je radikalniji od Jove. Full partizan. :mrgreen:

1190728_whatsapp-image-2025-06-30-at-130526-af8ce103_orig.jpg

Ješić je radikalniji od Jove. Full partizan. :mrgreen:
Drug Ješić je priveden tokom protesta u Novom Sadu kada je hrabro stao u odbranu mladića koga su maltretirale dve maskirane osobe za koje se tek kasnije ispostavilo da su policajci u civilu. Potom je pušten, da bi se kasnije sam predao policiji nakon informacije da će biti vraćen u pritvor.

Goran Ješić je pravi partizan.

Jovo Bakić je svakojake bombastične izjave davao i više puta javno ponovio pretnje smrću usmerene prema vrhu fašističkog režima, a samo jednom je pozvan na informativni razgovor "da se Vlasi ne dosete."

Jovo Bakić je provaljen kao saradnik BIA.

Drug Ješić je priveden tokom protesta u Novom Sadu kada je hrabro stao u odbranu mladića koga su maltretirale dve maskirane osobe za koje se tek kasnije ispostavilo da su policajci u civilu. Potom je pušten, da bi se kasnije sam predao policiji nakon informacije da će biti vraćen u pritvor.

Goran Ješić je pravi partizan.

Jovo Bakić je svakojake bombastične izjave davao i više puta javno ponovio pretnje smrću usmerene prema vrhu fašističkog režima, a samo jednom je pozvan na informativni razgovor "da se Vlasi ne dosete."

Обојица су црвеног порекла , један глуми побијену стаљинистичка елиту из 1948 из које су проистекли крезубосрбијанци а други глуми латинкиног левог либерала из 1972 од којих су настали другосрбијанци.

Не свиђају ми се обе подељене класе којој се смеши грађански рат, како би Владалац опстао на опасном сукобима и поделађа

Goran Ješić je pravi partizan
A neki su provaljeni i kao ljubitelji vojvođanskog separatizma, za koji inače tvrde da “ne postoji”.
2AF7EA1E-FBD6-4E7A-9170-2BB7EAE7FDC8.jpeg

04FC8CA7-3737-43A8-8C38-35771F87D31E.png

Back