zbiljaš
Zainteresovan član
- Poruka
- 207
Prava reč u pravo vreme!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drug Ješić je priveden tokom protesta u Novom Sadu kada je hrabro stao u odbranu mladića koga su maltretirale dve maskirane osobe za koje se tek kasnije ispostavilo da su policajci u civilu. Potom je pušten, da bi se kasnije sam predao policiji nakon informacije da će biti vraćen u pritvor.Ješić je radikalniji od Jove. Full partizan.![]()
Jovo Bakić je provaljen kao saradnik BIA.
Sto kaze Brkic, upisani diktator u pelenama.Vucic je vodja teroristicko-mafijaske organizovane grupe dilera, reketasa i ubica.
gofno udbaskoSto kaze Brkic, upisani diktator u pelenama.
Pa treba ga iskoristiti za rušenje ava, a nakon oslobođenja odbaciti ga kao upotrebljen prezervativ jer je komunista. Mislim da je to praktčno.Ješić je radikalniji od Jove. Full partizan.
![]()
Drug Ješić je priveden tokom protesta u Novom Sadu kada je hrabro stao u odbranu mladića koga su maltretirale dve maskirane osobe za koje se tek kasnije ispostavilo da su policajci u civilu. Potom je pušten, da bi se kasnije sam predao policiji nakon informacije da će biti vraćen u pritvor.
Goran Ješić je pravi partizan.
Jovo Bakić je svakojake bombastične izjave davao i više puta javno ponovio pretnje smrću usmerene prema vrhu fašističkog režima, a samo jednom je pozvan na informativni razgovor "da se Vlasi ne dosete."
Jovo Bakić je provaljen kao saradnik BIA.
Drug Ješić je priveden tokom protesta u Novom Sadu kada je hrabro stao u odbranu mladića koga su maltretirale dve maskirane osobe za koje se tek kasnije ispostavilo da su policajci u civilu. Potom je pušten, da bi se kasnije sam predao policiji nakon informacije da će biti vraćen u pritvor.
Goran Ješić je pravi partizan
A neki su provaljeni i kao ljubitelji vojvođanskog separatizma, za koji inače tvrde da “ne postoji”.Jovo Bakić je provaljen kao saradnik BIA.
Krme opet uteklo iz svinjcaA neki su provaljeni i kao ljubitelji vojvođanskog separatizma, za koji inače tvrde da “ne postoji”.
Pogledajte prilog 1761070
Pogledajte prilog 1761069