Goran Bregović - Volim, ne volim (Anketa)

Da li cenite Bregovića kao muzičara

• Da

glasova: 6 42,9%
  • Ne

glasova: 8 57,1%

• Ukupno glasova
    14
Imitacija je izvorno izraz poštovanja i postoji od samog početka. I sami nesvesno usvajamo gestikulaciju dobrih prijatelja simultano.
Čola ima dosta pesama koje su pozajmljene, i prema tome nemam naročit stav. Hvala mu jer sam čula divnu komoziciju sa divnim tekstom i najdivnijim glasom, a on sa svitom svojih ljudi neka se bavi time da li je to legalno ili ne.
Indigo, koliko godina imas?
Zovem se Davor, rodjen sam 03.03.1980.

Како год, све је то углавном босански турбо-фолк.
Pa, nije turbo-folk, nazovite stvari svojim pravim imenima.
Zdravko Čolić bar nikada nije bio turbo-folker, za Bregu ne znam sigurno, ovo kasnije mu je bilo malo... ''Kalašnjikov'' pa na dalje...
Zna se šta je turbo-folk.
Pravi turbo-folk kralj EX-YU i zauvek je Mile Kitić. Kraj.

Pa, nije turbo-folk, nazovite stvari svojim pravim imenima.
Zdravko Čolić bar nikada nije bio turbo-folker, za Bregu ne znam sigurno, ovo kasnije mu je bilo malo... ''Kalašnjikov'' pa na dalje...
Zna se šta je turbo-folk.
Pravi turbo-folk kralj EX-YU i zauvek je Mile Kitić. Kraj.
Где би нам био крај да је само Миле Китић турбофолк. И тек како је Чола турбофолк, а да не спомињемо тек Бреговића.

Турбофолк је свако некритички коришћење технологије. Ево ти рецимо ови савремени

Где би нам био крај да је само Миле Китић турбофолк. И тек како је Чола турбофолк, а да не спомињемо тек Бреговића.

Турбофолк је свако некритички коришћење технологије. Ево ти рецимо ови савремени
Čola nije deo toga mada protiv turbo-folka nemam ništa. Ne mogu se Čola i Mile Kitić strpati u isti koš, ne može tako.
MC Stojan je lice savremenog doba, on koristi sve što je na raspolaganju da napravi hit i od koještarije ga i napravi.
Čovek secka sve što postoji i konačno reciklira sve u kolaž-nešto što se masi sviđa.
Za to treba imati talenta.

Back