Google za Srbiju

serbia_national_day_2013-1038005-hp.jpg

Srbi koji rade za Google dobili milione dolara u akcijama
Poslovni magazin ponedeljak, 31. januar 2011.
BEOGRAD - Dr. Veljko Milutinović, profesor Elektrotehničkog fakulteta (ETF) u Beogradu u intervjuu za Blic navodi da su desetine bivših studenata ETF-a stekli akcije Googla vredne milione dolara samo na ime zaposlenja u toj kompaniji.

Prema rečima profesora Milutinovića, neki od studenata iz Beograda se nalaze na vodećim mestima u Googlu i rade na razvijanju nekih od najpoznatijih alatki ovog pretraživača.

- Koliko ih je tačno sa ETF ne znam, ali znam za onih desetak koji su kod mene radili diplomski. Ti studenti su mi posle pomagali na nekim međunarodnim projektima za investitore iz SAD, pa su otišli da doktoriraju na nekom univerzitetu u Americi. Treba znati da akcije imaju svi oni koji rade u Googlu - kaže za Blic ovaj vrsni stručnjak.

Profesor Milutinović kaže da ne zna o kolikoj se vrednosti akcija radi, ali može da nasluti na osnovu nekih svojih izvora u Googlu.

- Pre četiri godine, tačnije 2007, ko god je imao radnog staža u Googlu od godinu dana, imao je oko milion dolara. Ko je radio dve godine imao je oko četiri miliona dolara, a ko je u tom trenutku već radio četiri godine, imao je oko 16 miliona. Kasnije su te akcije dosta pala, a onda su se polako dizale. Naravno, ovo važi za sve zaposlene ne samo za one koji su naše gore list - objašnjava profesor Milutinović.

То је локализована верзија.

Тачно, нема разлога за ложење :hahaha: Али опет браво за Гоогле :heart:

И нема ово везе са програмером у Гуглету, то раде на територији сваке земље коју су поробили својим интернет претраживачем и ондак на битан дан ставе неки ЛоГо.
Куцајте google.ro или google.si или google.аz, локализоване верзије су без опанака :evil:

Eh,to me podseti.Na današnji dan,1804. su neki naši preci koji su bili bez savremenog oružja,diplomatske i ekonomske moći,krenuli u borbu protiv superiornijeg protivnika i uspeli da pokrenu stvaranje moderne Srbije.Borili su se hrabro protiv okupatora.Na današnji dan 1835. god.su neki naši preci doneli najmoderniji ustav svoga doba.Ustav koji nisu pisali okupatori.Danas 15.2.2013. se sramim pred njima.Mi nemamo njihova mooda.

Тачно, нема разлога за ложење :hahaha: Али опет браво за Гоогле :heart:

И нема ово везе са програмером у Гуглету, то раде на територији сваке земље коју су поробили својим интернет претраживачем и ондак на битан дан ставе неки ЛоГо.
Куцајте google.ro или google.si или google.аz, локализоване верзије су без опанака :evil:

Знамо да је локализована, али што да се не ложимо мало? Па, Дан државности је! ЖИВЕЛА СРБИЈА !!!

Знамо да је локализована, али што да се не ложимо мало? Па, Дан државности је! ЖИВЕЛА СРБИЈА !!!

Живела Живела :klap: :klap:

Код приватника се ради, тако да лаку ноћ, ови државни паразити, квази предузећа и лихварске банке спојише велики викенд :evil:

Jako "lepo". Šljive i opanci nisu simbol Srbije - Srbija je ipak malo veća od toga. To je psihološki rat, ispiranje mozga kojim se srpski patriotizam modulira u nešto šumadijski regionalno.

Ја бих додао и пеглану кобасицу. На жалост, нисам пробао, али сам чуо да је феноменалног укуса. Могли бисмо да отворимо анкету шта је све то што најбоље представља Србију? Али опанак и шљива никако не могу да испадну. Браво за наше у Google, а и шире :-) Како лепо написа Вук Караџић - "Срби сви и свуда".

Back