- Poruka
- 23.616
Sta se dešava sa aplikacijama? Svaki dan imam 10ak app koje se azuriraju. Bukvalno svaki dan. Od 256 gb polovina mi je iskorišćeno. 25 gb sistem Android 14 i 56 gb su apps i ostalo je nesto sitno slike, video itd.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to Mario?spijuniraju preko mobilnog
šta da gasi? apdejt?gasi to.
mislim da može gro, treba pitati nekog.šta da gasi? apdejt?
pa meni neke aplikacije bukvalno neće da rade kako treba ako se ne ažuriraju
Ja o toj android prevari pišem godinama svaki dan 100-300 mb apdejta jednote istih aplikacija. Za nekoliko meseci ti popuni memoriju i možeš da baciš telefon. Kinezi su NAJGORI!Sta se dešava sa aplikacijama? Svaki dan imam 10ak app koje se azuriraju. Bukvalno svaki dan. Od 256 gb polovina mi je iskorišćeno. 25 gb sistem Android 14 i 56 gb su apps i ostalo je nesto sitno slike, video itd.
Čim izađe "apdejt" stara verzija neće da radi.mislim da može gro, treba pitati nekog.![]()
Je li tako uvek baš? Ja se ne bih kladio, premda nisam upućen. Možda zavisi od modela i softvera?Čim izađe "apdejt" stara verzija neće da radi.
Meni na IOS samo jedan browser zeza ako se ne uradi update inace ovo ostalo radi normalno pa cak i Viber.Čim izađe "apdejt" stara verzija neće da radi.