Google i autofill

Trust no one

U prolazu
Poruka
23.681
Slucajno ukucavam frazu u Google i od ponudjenih resenja mi nije bilo dobro... :)

Screenshot 2021-04-22 144251.png

Da napomenema da o ni slicne pretrage nisam imao u istoriji,cak ni razgovore o istim :hahaha::dash:

Imate li jos neko takvih iskustava,ili to samo meni Google sugerise da bih trebao da imam i zensko dete? :rotf:

Slucajno ukucavam frazu u Google i od ponudjenih resenja mi nije bilo dobro... :)

Pogledajte prilog 909858
Da napomenema da o ni slicne pretrage nisam imao u istoriji,cak ni razgovore o istim :hahaha::dash:

Imate li jos neko takvih iskustava,ili to samo meni Google sugerise da bih trebao da imam i zensko dete? :rotf:
Ko zna šta si sa kim pričao? Kažu da gugl sluša preko telefona i normalne razgovore.. zezam se, naravno.
I ja sam to ukucaio i izlaze mi gluposti koje nisam nikada u životu pretraživao

Evo šta gugl kaže:
Gledamo prave pretrage koje se dešavaju na Google-u i pokazujemo uobičajene i trending one relevantne za unete znakove i takođe vezane za vašu lokaciju i prethodne pretrage.

Znači, u tvom komšiluku narod gleda kako da naprave žensko dete i kako da se ugoje.

Ko zna šta si sa kim pričao? Kažu da gugl sluša preko telefona i normalne razgovore.. zezam se, naravno.
I ja sam to ukucaio i izlaze mi gluposti koje nisam nikada u životu pretraživao
Ja sam se licno ubedio da postoji neki algoritam kojim se slusaju razgovori, iako sam se sprdao sa ljudima koji su mi to govorili.
Boleo me zglob, i znam da nisam ni pretrazivao niti razgovarao telefonom sa nekim,samo smo sin i ja pricali sta da mazem.
Posle sat na instagramu mi iskacu reklame ortopedskih klinika i sportskih krema, steznika...
Evo šta gugl kaže:
Gledamo prave pretrage koje se dešavaju na Google-u i pokazujemo uobičajene i trending one relevantne za unete znakove i takođe vezane za vašu lokaciju i prethodne pretrage.

Znači, u tvom komšiluku narod gleda kako da naprave žensko dete i kako da se ugoje.
Komsiluk mi je naftna platforma :D A i oni koriste Yandex :D

Ja sam se licno ubedio da postoji neki algoritam kojim se slusaju razgovori, iako sam se sprdao sa ljudima koji su mi to govorili.
Boleo me zglob, i znam da nisam ni pretrazivao niti razgovarao telefonom sa nekim,samo smo sin i ja pricali sta da mazem.
Posle sat na instagramu mi iskacu reklame ortopedskih klinika i sportskih krema, steznika...
I meni se desilo u kući slična situacija gde sam prilično siguran da nisam pretraživao to što mi se nudilo već samo pominjao u razgovoru sa drugima
(odosmo mi u teoriju zavere)

Bogamu, brzo na Teorije zavere da prijavis.;)
p.s.ekipa ce biti prijatno iznenadjena.:cool::lol:

Bez zezanja, ali ima veze.
Meni se x puta dogodilo da pricam sa nekim o necemu i to mi iskoci na tel., konkretno najvise na instagramu.

Recimo, pricam gde cu da putujem i posle najvise pola sata iskoce milion ponuda za tu destinaciju, a i jos mnoge stvari.

Slusaju, dabome da slusaju, al' briga mene bas :maramica:

Back