Butterfly effect
Elita
- Poruka
- 15.196
U stanu smo.. Jutro je..
Ti zuris na posao, a ja dobijam nervni napad zato sto nemam sta da obucem, a ti
resis da me smiris...
Naredis mi sta da obucem, specijalno za tebe... I
koje cipelice.. Ja ne zelim....
Pribijas me uz ormar...
Zavlacis mi ruku u gacice i ja te molim da prekines da me dodirujes tako, da izvuces ruku,
tiho gotovo da sapucem prosto ne mogu da pricam od uzbudjenja, izludjuju
me tvoji dodiri.. i tvoj pogled, direktan i prodoran.. pravo u oci i
osmeh... jos direktniji osmeh..
Polako mi svlacis tangice , ja te skidam..
Bacas me na krevet, otimam se, ali bezuspesno, drzis mi ruke jednom rukom,
druga ti je na mom telu.. sara po meni.. istrazuje.. Tvoji barsunasti dodiri koji cine da se izgubim u vrtlogu strasti.. Konkretan dodir , a nezan, zbunjuje mozak.. Istovremeno opija i hladi..
Ja glasno uzdisem..
Molim te da mi ga nabijes, sto dublje sto jace, ljubm te nezasito, ne
mogu da te se zadovoljim, progutala bih te..
Spustam se sve nize i nize..
Uzimam tvoj ogromni ud u usta, sve dublje i dublje mi ga nabijes, guras
mi ga, jako i divlje silovito, kao da me silujes, ne mogu da ga celog
stavim, trudim se.. U tvom osmehu vidim da ti prijaju moje usne .. Osecam kako rastes u mojim rukama .. i lagano palacam jezikom po njemu, zelim da malo ispitujem granice izdrzljivosti ovog jutra.. ko ti moje...
U jednom trenutku ga vadis i kazes mi da se savijem preko stola, ubacujes mi ga u guzu... Prvo polako i nezno, jedva da te osecam u sebi..
Ja se dodirujem svuda, uzivam u svom telu dok te osecam u sebi , drzis me za grudi..
A onda sve brze i sve jace.. Potpuno nekontrolisano se kreces u mojoj unutrasnjosti.. Kao da me cepas..
Prepustam ti se potpuno, ne mogu da izdrzim zelim da te osetim..
ODMAH! SADA!
Malo mi ga stavljas.. tek da ga osetim u sebi, vadis ga i stavljas, ludim zelim da budes u meni ceo .. Razvaljujes me, rasturas me..
Umirem i glasno jecim... Vristim...
Svrsavas mi po grudima .. Sperma prsti na sve strane, cak i po licu.. Smejem se..
Tusiramo se zajedno i pali me sam pogled na tvoje telo.. ali ne mogu da te
dodirujem...
Kasnis vec , a i ja..
Oblacim se brzinski i istrcavamo iz stana.. Lift .. I dugme stop na trecem spartu..
Spustas glavu i malo mi zadizes suknjicu.. prvo pazljivo rukama ispitujes, onda spustas svoj jezik na nju.. Cujem glasove nervoznih komsija -Zasto li lift ne radi? .. Dodatno me uzbudjuje pomisao da neko zna da smo unutra.. Kreces se od mojih Venerinih bregova, preko pubisa .. Tvoj jezik tako znalacki ispituje poznate mu teritorije.. Ali svaki pokret jezikom je nov.. Budi strast i opija. Ali nemamo mnogo vremena.. Jezik ti je vec duboko u meni, kao da me silujes njime.. Moje rasirene usmine i ti duboko izmedju njih ..U jednoj sekundi pozeleh da vrisnem.. Ali obuzdah krik u sebi i samo se osmehnuh.. Kez..
Prizemlje..
-Dobro jutro komsija.. Lift nesto zeza jutros..
I .. Vidimo se popodne, mili..
Ti zuris na posao, a ja dobijam nervni napad zato sto nemam sta da obucem, a ti
resis da me smiris...
Naredis mi sta da obucem, specijalno za tebe... I
koje cipelice.. Ja ne zelim....
Pribijas me uz ormar...
Zavlacis mi ruku u gacice i ja te molim da prekines da me dodirujes tako, da izvuces ruku,
tiho gotovo da sapucem prosto ne mogu da pricam od uzbudjenja, izludjuju
me tvoji dodiri.. i tvoj pogled, direktan i prodoran.. pravo u oci i
osmeh... jos direktniji osmeh..
Polako mi svlacis tangice , ja te skidam..
Bacas me na krevet, otimam se, ali bezuspesno, drzis mi ruke jednom rukom,
druga ti je na mom telu.. sara po meni.. istrazuje.. Tvoji barsunasti dodiri koji cine da se izgubim u vrtlogu strasti.. Konkretan dodir , a nezan, zbunjuje mozak.. Istovremeno opija i hladi..
Ja glasno uzdisem..
Molim te da mi ga nabijes, sto dublje sto jace, ljubm te nezasito, ne
mogu da te se zadovoljim, progutala bih te..
Spustam se sve nize i nize..
Uzimam tvoj ogromni ud u usta, sve dublje i dublje mi ga nabijes, guras
mi ga, jako i divlje silovito, kao da me silujes, ne mogu da ga celog
stavim, trudim se.. U tvom osmehu vidim da ti prijaju moje usne .. Osecam kako rastes u mojim rukama .. i lagano palacam jezikom po njemu, zelim da malo ispitujem granice izdrzljivosti ovog jutra.. ko ti moje...
U jednom trenutku ga vadis i kazes mi da se savijem preko stola, ubacujes mi ga u guzu... Prvo polako i nezno, jedva da te osecam u sebi..
Ja se dodirujem svuda, uzivam u svom telu dok te osecam u sebi , drzis me za grudi..
A onda sve brze i sve jace.. Potpuno nekontrolisano se kreces u mojoj unutrasnjosti.. Kao da me cepas..
Prepustam ti se potpuno, ne mogu da izdrzim zelim da te osetim..
ODMAH! SADA!
Malo mi ga stavljas.. tek da ga osetim u sebi, vadis ga i stavljas, ludim zelim da budes u meni ceo .. Razvaljujes me, rasturas me..
Umirem i glasno jecim... Vristim...
Svrsavas mi po grudima .. Sperma prsti na sve strane, cak i po licu.. Smejem se..
Tusiramo se zajedno i pali me sam pogled na tvoje telo.. ali ne mogu da te
dodirujem...
Kasnis vec , a i ja..
Oblacim se brzinski i istrcavamo iz stana.. Lift .. I dugme stop na trecem spartu..
Spustas glavu i malo mi zadizes suknjicu.. prvo pazljivo rukama ispitujes, onda spustas svoj jezik na nju.. Cujem glasove nervoznih komsija -Zasto li lift ne radi? .. Dodatno me uzbudjuje pomisao da neko zna da smo unutra.. Kreces se od mojih Venerinih bregova, preko pubisa .. Tvoj jezik tako znalacki ispituje poznate mu teritorije.. Ali svaki pokret jezikom je nov.. Budi strast i opija. Ali nemamo mnogo vremena.. Jezik ti je vec duboko u meni, kao da me silujes njime.. Moje rasirene usmine i ti duboko izmedju njih ..U jednoj sekundi pozeleh da vrisnem.. Ali obuzdah krik u sebi i samo se osmehnuh.. Kez..
Prizemlje..
-Dobro jutro komsija.. Lift nesto zeza jutros..
I .. Vidimo se popodne, mili..