Gologuzanke

*
Pun grad riba gologuzanki ali ne samo onih koje se upucavaju mini suknjice i trend pantalonice ma jok nisu one samo po tom aspektu gologuze nego i po pitanju finansija.Nikad mi nece biti jasno kako to da izadju u grad sa par hiljada dinara u dzepu a foliraju neki nivo i fenseraj a nisu u stanju da okrenu par tura pica a kamoli da plate muziku i tome slicno dakle sve same klosarke i gologuzanke.

Što se tura pića tiče ne okrećem više, jer sam u jednom trenutku skontala da se niko ne hvata za džep da naruči sledeću. Bakšiš konobarima ostavljam redovno ako su normalni. Što se muzike tiče, ne izlazim na takva mesta gde se gura pevaljkama u sise nešto.

*

Što se tura pića tiče ne okrećem više, jer sam u jednom trenutku skontala da se niko ne hvata za džep da naruči sledeću. Bakšiš konobarima ostavljam redovno ako su normalni. Što se muzike tiče, ne izlazim na takva mesta gde se gura pevaljkama u sise nešto.

ima li nekog da te nije iskoristio? :hahaha:
aha ,znaci imas male sise pa bezis od izvora frusta.... :think:

Bog te mazo sta je ovde bezsisnih dascara :hahaha: dakle ima skarta na sve strane .Nisam pametan sta se to desava ali ovo je prava epidemija bezisnih i sisovisnih zena .Eh pa gde se dedose one sa pravim sikama koje su prkosne i jedre bez silikona i onih push up grudnjaka.Zene su nam postale lenje i tronguzne pa im se tela pretvaraju u mlitave konstrukcije koje treba stalno sprajcovati i utezati untercigerima i ostalim skalamerijama.

Back