Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
a sa decom nemam nikakvih problema - ako ja njih vidim gole zasto oni mene ne bi trebali
Zavisi kolika su deca. Dok su mala - o.k.
Posle je vec glupo kad predju odredjene godine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sa decom nemam nikakvih problema - ako ja njih vidim gole zasto oni mene ne bi trebali
Zavisi kolika su deca. Dok su mala - o.k.
Posle je vec glupo kad predju odredjene godine.
naravno, svako dete je i razlicito
neka odrastaju u sredini gde nudizam na bazenu nije nista strasno ... i gde se telo ne smatra za naseg neprijatelja vec za samo to- telo. pa, i nemaju stid od svoga niti radoznalo skilje u tudja
Pa eto, moja deca zive i rastu u takvoj sredini, gde na svakom bazenu ima i zena koje gore ne nose kupaci. Nista strasno...Ipak, po kuci niko od nas nema potrebu da se seta gol...ni sam ni pred decom. Nekad ulete dok se kupamo ili tusiramo...isto nista strasno, jer imaju 5 i 2 godine. To u tim godinama jos ne smatram strasnom pojavom. Ali cim budu malo stariji, nece ni toga biti vise, a kapiram ni da oni nece upadati vise.
naravno
cudi me da su samo tete u toplesu, u tvom kraju je naturizam popularan ... ili ti samo vidis ono sto zelis![]()
Nema sta da te cudi. Muskarcima nije dozvoljeno da na javnim bazenima hodaju goli. Na nekim bazenima postoji odvojeni, zatvoreni deo za nudiste. Ali kad zele u deo gde su ostali, moraju se obuci.
Oni uglavnom i ne idu na "obicne" bazene i plaze, nego na one gde su iskljucivo njihovi istomisljenici.
A zene bez gornjeg dela kupaceg, to je i na javnim bazenima kao dobar dan....tako da sisa se ovde nagledao svako.![]()
ko govori o javnim bazenima, pa svaka kucica ima svoj bazen- na javnom deca samo zarade kondilome