Golo dete stavio na usijanu ringlu-pluspoznavanje ljudi pre ulaska u vezu

gost 189815

Iskusan
Poruka
5.826
http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/475291/UZAS-U-CACKU-Golo-dete-stavio-na-usijanu-ringlu

... Zabeležen je i drastičan slučaj da je očuh sina svoje partnerke stavljao da golom zadnjicom sedi na užarenoj ringli....
***ja bin njega ...ufffffff....

da vas pitam nesto,posebno starije generacije koje znaju dosta bracnih parova...ovako koliko je moguce da pre ulaskau brak zene ne upoznaju dovoljno svoje supruznike,tj da nema nista sto im ukazuje na tu njihovu nasilnicku crtu,ili iako nema bas nema nikakvih naznaka koliko je moguce da se ljudi dijametralno promene u braku....
kontam da nisu sve zene ulazile u brak sa machomenima jer su paradoksalno mislile da ce bas oni da ih najvise zastite,al opet mi nije jasno jel stvarno moguce da bas nista ne ukazuje na pravi karakter doticnog..???:roll:

http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/475291/UZAS-U-CACKU-Golo-dete-stavio-na-usijanu-ringlu

... Zabeležen je i drastičan slučaj da je očuh sina svoje partnerke stavljao da golom zadnjicom sedi na užarenoj ringli....
***ja bin njega ...ufffffff....

da vas pitam nesto,posebno starije generacije koje znaju dosta bracnih parova...ovako koliko je moguce da pre ulaskau brak zene ne upoznaju dovoljno svoje supruznike,tj da nema nista sto im ukazuje na tu njihovu nasilnicku crtu,ili iako nema bas nema nikakvih naznaka koliko je moguce da se ljudi dijametralno promene u braku....
kontam da nisu sve zene ulazile u brak sa machomenima jer su paradoksalno mislile da ce bas oni da ih najvise zastite,al opet mi nije jasno jel stvarno moguce da bas nista ne ukazuje na pravi karakter doticnog..???:roll:

Ma ovo je klasican slucaj majci trebala ona stvar nije ona bas razmisljala kakav ce on biti djetetu. Zao mi malog jezim se kada zamislim scenu.
A sto se karaktera tice pa nazalost mi smo Balkanske zene pa nam ( bar jednom vecem djelu) gode Balkanski muskarci, ono pivo, pesnica o sto :) e sad kad sto dosadi ta ista pesnica zavrsi na zeni.... vecina njih se strasno dobro pretvara a neki su i divni muzevi dok ne popiju, ne ostanu bez posla .... dok ne dodje do nekog okidaca da se pokaze prava priroda.
Mada po meni muskarac je kriv samo za prvi udarac, za svaki sledeci je kriva zena koja ga nije ostavila posle prvog udarca jer nikada se ne zavrsi na jednom udarcu.

Back