GOLF

Poruka
13.230
Evo i čet teme koja tje da bude slepljena, pardon ulepljena, missim zalepljena za vr' :heart:
Daklem kafanchina za muškarchine, red je, bio i ost'o da dobijemo naš pab ili bar ili kafančinu, nek' se zove GOLF :rumenko:
ovdenaka tje da bidne mesto okupljanja pravih forumaša :D

A što golf? Jel po automobilu ili po sportu koji američki sredovečni ljudi vole da praktikuju nedeljom popodne kao muško druženje.. I da mogu da kažu da se bave sportom? :lol:

Po sportu naravno xD a iinteresantna mu je skraćenica :)
Gentleman Only Ladies Forbidden
Mada ga danas igraju i žene :S sve će danas da prodaju za malo keša i prajm tajm :(
Slaba vajda istina, al' nema veze, bar imamo naš kutak

Hah, dobar mu je akronim :lol:
Nadao sam se da je sport u pitanju, samo da bih imao izgovor da vam pokažem najelegantniji zamah ikada
Čarls Barkli, jedan jedini :mrgreen:

A j.bg, čovek je u košarci naučio da je bolje kad fintira pa mu ostalo, sad svaki put blefira :lol:
Znam da je spam tema, ja sam samo mesecima čekao da se igde pomene golf da pokažem nekome ono xD

satand.jpg

pazi na adi sam cak i videla neke osobe da igraju taj golf. a golf ima dress code ne moze da se ide kako ocete (ok patike za golf su obavezne, ali i ostalo)
ne moze u obicnoj majici nego mora ona POLO npr a valjda mora i da se uvuce u kulturne pantalone, ne mogu farmerke... ima na sajtu
super je taj jet set

Stvarno igraju? :lol:
Ja sam viđao par puta kad sam išao na trčanje kako dva čoveka (nezavisno jedan od drugog, uvek sami) dolaze i igraju.. Kad kažem igraju, mislim udare lopticu sa jednog na drugi kraj terena (unutar atletske staze).. Onako, mlatnu lopticu i onda pešače tri minuta do nje.. I onda opet.. xD

ja sam videla devojku ! s nekim ... mozda je isla na trening tako je delovala npr

ali inace je bio pust teren, radni dan, ona lepa trava, ako je zgazis odseku ti stopalo ... a i neka crvena ptica mislim da je detlic

a za trcanje je l opusteno bezbedno :I

ne trčanje po golf terenu je kažnjivo
i nije bezbedno :(
eto jednom su čoeku presekli udarac za koji je umislio da će da ide u rupu sa -3 PAR-om i čovek kediju olupao 3-ojku o glavu :(((
zaebano je na golf terenu (:

ma znam da ne smes po golf terenu nego ovako van njega... to je druga tema..po adi... pa i ti golferi moraju da obuku te kao kopachke da ne uniste travu
ides iza tamo...ne oko jezera
kako je ujutro

Back