- Poruka
- 5.749
Jel forumasicama cilj da se presele u 'meriku i postanu gold digger?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo podržavam..jel ti treba logistička podrška?Meni jeste
Bravo podržavam..jel ti treba logistička podrška?
Nemaš ni lažnu? Kakava si ti gold digger bez završene papirologijeJok, vala
Samo još gold digger viza
Strašno.Nikada nebih bila gold diggerJel forumasicama cilj da se presele u 'meriku i postanu gold digger?
Da nije bilo gold diggera, mnogi veliki gradovi po Americi ne bi nastaliStrašno.Nikada nebih bila gold digger
Ja se tamo ne bih živela ni za milion evra!Jel forumasicama cilj da se presele u 'meriku i postanu gold digger?
Pa ti živi ovde za 500eJa se tamo ne bih živela ni za milion evra!
Taj standard je pre za tebe, nego za mene.Pa ti živi ovde za 500e
Vređamo se, aTaj standard je pre za tebe, nego za mene.
Sorry, evo korigovala sam post...pa, nije standard kolika ti je plata, nego šta za nju možeš gde kupiti i koliki su ti troškovi života. Meni ni jedna plata ne bi bila dovoljna... tako da se mnogo ne prebrojavam.Amerika je drugi svet u odnosu na Evropu i ne sviđa mi se.Ne bih mogla tamo živeti,osim možda u slučaju krajnje nužde... pu, pu... daleko bilo!Vređamo se, a
Zasto?Amerika je drugi svet u odnosu na Evropu i ne sviđa mi se.Ne bih mogla tamo živeti,osim možda u slučaju krajnje nužde... pu, pu... daleko bilo!
Otiđi nekad,kašće ti se samo.Zasto?
Rekla sam...samo je Evropa civilizacija u punom smislu reči.Sve drugo je poludivljaštvo!Jedino što sve lepo deluje i izgleda na TV-u,emisijama i filmovima.Zasto?
@pivosok kaže da je život stranaca u Nemačkoj koji iznajmljuju stan otprilike identičan po standardu životu u Beogradu sa 500 evraPa ti živi ovde za 500e