- Dobro jutro Konju rekla je.. i smeškala se.. - Dobro..jjjj..uuu..ttro.. odgovorio sam još uvek u stanju šoka.
- Ti si Konj na belom princu na Krstarici zar ne? - upitala je.
- Ja.. ovaj.. - bilo mi je malo neprijatno da se to tako iznosi javno.. kao da ceo komšiluk čita šta ja lupetam po internetu - da, da, jesam..
- Čitala sam i čula dosta o tebi... - rekla je zagonetno - Pa? Nećeš me valjda ostaviti ispred vrata da nas gleda komšiluk.
Priznajem, ta ideja mi se učinila primamljivom.
- Ne, naravno da ne.. izvoli uđi - rekoh i sklonih se sa vrata.
Kroz glavu su mi letele naluđe misli.. od toga kako mi je sređen stan.. na šta liči ovaj haos od jutros... do toga šta raditi sa golom ženom i kako se ponašati.
- Izvoli sedi, da li si za kafu? - rekoh ko da je gola žena koju prvi put vidiim najnormalnija stvar..
- Hvala, može jedna domaća ujutru... Baš si srce -

Mučio sam se u realnosti da iskažem svoje emocije bez odgovarajućih emotikona na koje sam navikao. Pomislio sam kako sigurno i ona ima isti problem. Internet je preuzeo bolji deo nas.
- Šta si to čula o meni? - upitao sam znatiželjno dok sam držao lonče nad šporetom.
- Kažu moj dragi Konju da voliš da pričaš ženama - skini se! - reče i nasmeši se kao da provocira - jeli to tačno?
Za trenutak mi je bilo neprijatno.. naposletku ipak sam pričao sa jednom golom ženom.
- Da, istina je, ali to je ovaj.. - htedoh da kažem "samo šala".. ali u ovoj nesvakidašnjoj i totalno neočekivanoj situaciji u pola rečenice brzo sam promenio tok misli.. - da, to je ovaj istina.
U njenom pogledu videlo se da se zabavlja što sam se totalno smotao.
- Pa evo, ja sam gola i šta ćemo sad? - upita.
- Paaaa.. - rekoh - za početak.. da popijemo kaficu. - nasmeših se i ja konačno probijajući smotanost i vraćajući se na fabrička podešavanja.
- A posle? - reče ona upitno.
- A za posle ćemo se već nekako snaći - rekoh sad već vidno siguran u sopstveni razvoj događaja.
...
(nastaviće se)
Poslednja izmena: