GOLA ZENA

Ozi je napravio dobru temu jer ovo je iluzija a moj licni primer dokazuje da vidimo iluziju onda kada nas neko prodrma i kaze BUDI SE LENCUGO USPAVANA VREMENA JE MALO. Dobro mozda ne bas sva velika slova, ono za vreme ostavimo za drugu temu.

Posto me je u ovom slucaju Oziman malo laktom zunuo u nejake plocice( jeste li videli kolike su mu rucerde ) pisem sve ovo sa nekom vrstom imaginarnog bola. Izgubio sam vazduh ali neka te neka Ozi, zapamtio sam te ja, to da znas! Zatim me naterao da stavim one naocare ali ja nisam hteo. Zasto da stavim naocare i zasto da poslusam coveka sa kriminalnim dosijeom? (Sal ima arhiv - nepouzdano) Zatim sam ja njega dunuo a Ozi odleteo metrima u neke kante. Ha nisam ni ja za bacanje Ozi, tu je brzina, tehnika - Brus Li jednom recju.

I tako dok su frejmovi prolazili a GOLA ZENA se vrtela u krug americko rvanje je pustalo sve vise krvi, dok na kraju ipak Oziman nije pobedio i protiv moje volje mi stavio nekakve crne naocare. U istom momentu primetio sam da se GOLA ZENA ne okrece uopste onako kako sam mislio, pa cak i to da nije gola! Zatim sam bacio pogled na ljude i primetio da nisu svi isti. THEY LIVE palo mi je na um!

Nekakva, za obicno oko nevidljiva, sprava promatrala je ovu moju spoznaju kao da je znala o cemu se radi. Mora da je u toj konzervi ipak neki visi intelekt, nesto nalik na VI. Posto smo zasli na sigurno Ozi je upitao sta sad, na sta sam odgovorio da moje procesiranje kaze da su mozda cvike iluzija.

- Sta, trebalo bi da me se tice tvoje procentuiranje? - uzviseno je saopstio Ozi

- Ne samo se pitam da li pravilno razmisljam - odogovorio sam mu ravnodusno.

-Trebalo bi da potrazimo one koji su napravili ove naocare Ozimane jer ONI znaju da ONI ZIVE!

-Koga, Buudalu, Zabranjenog, Parkerissa ili tvorce gifa GOLE ZENE?

- Ne mislim da bi trebalo da napravimo malu poseticu nasem prijatelju Salu, samo kako da mu stavimo te naocare?

-Taj posao ostavicu tebi.

- A meni uvek prljavi poslovi a?

- Pa ti si taj koji stalno izmislja, prevari ga i ovaj put.

- A sto ga ti ne bi ubedio sa tim nabildovanim rukama? Ej covece pa ti nemas ramena! Sto nisi bildovao i ramena?

- Inferiornost osecas, povredjen ti je ego. Eto zasto tako pricas. Poistovecujes se sa zgoljavim pevcima.

- Dobro Ozi pusti indukciju, ostavi malo za Sala. LEC GOU!

Back