Gola profesorka zaludela učenike

Zasto je neprimereno? Zato sto zeli da se oseca pozeljno, malo bezobrazno...? Ili zeli da malo napali svog decka, muza...

Ovde je jedini problem sto su te slike dospele u javnost mimo njene volje a ne to sto je imala golisave fotografije na svom telefonu. Fotografije koje u danasnje vreme verovatno ima bar 90% zena. Ako je istina to sto kaze da joj je telefon ukraden onda sud treba da kazni lopova i za kradju i za povredu privatnosti, nanet dusevni bol...

Apsolutno, sta ona radi sa deckom, njihova stvar, stavise podrzavam njenu inicijativu da malo decka inspirise :per:.
Ja sam mislio vise na ponasanje u javnom zivotu i socijalnim mrezama, sto ulazi u ponasanje u javnosti. Nisam pazljivo citao ali kako sam razumeo (izgleda sam pogresio), ta slika je na njenom Facebook-u bila, pa rekoh mozda profesorka izbacuje takve provokativne slike iz kupatila, kao sto radi solidan broj devojaka, a kao ne zna odakle ta slika na njenom Facebook-u, tj. pravi se luda.
Ako je telefon ukraden, kao sto ona tvrdi, i neko postavio, druga stvar, njena intima njena stvar.

Opet, to dovodi i do onog kako profesori treba da se ponasaju u javnom zivotu. S jedne ruke, ako svoj posao u skoli rade primerno i konkretno nas ne treba da bude da li oni na nekoj svadbi piju dok ne krenu da povracaju i sa kim se kresu u WC-u na toj istoj svadbi, i oni su zivi ljudi na kraju krajeva.
Mozda sam ja moralista malo, ali da sam roditelj i da vidim doticnu profesorku kako povraca, ili izlazi rascupana i pijana sa nekim iz WC-a promenilo bi mi se misljenje o njoj kao o prosvetnom radniku.

Uh-uh, još se sećam mrežastih čarapa emancipovane nastavnice engleskog tokom osnovne. Znate kako joj se samo punila privatna škola? Kako su spremno male djake čekale u holu tate?
Doduše, neki od nas, nešto su i uspeli da zapamte, osim. Mislim da se dotična, doduše, uspela razveti, pa sijaset puta. Opet, vrlo emancipovano.

Back