Gojković i Obradović u koaliciji: POKS se priključio Patriotskom Bloku okupljenom oko Dveri

Тихи

Starosedelac
Banovan
Poruka
184.757

GOJKOVIĆ I OBRADOVIĆ U KOALICIJI: POKS se priključio patriotskom bloku okupljenom oko Dveri​

DANAS se Pokret za obnovu Kraljevine Srbije priključio patriotskom bloku okupljenom oko Srpskog pokreta Dveri, čiji je lider Boško Obradović pozvao i druge "patriotske političke organizacije i pojedince" da im se pridruže.​

ГОЈКОВИЋ И ОБРАДОВИЋ У КОАЛИЦИЈИ: ПОКС се прикључио патриотском блоку окупљеном око Двери

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Naveo je da će njihova izborna lista na republičkom i na beogradskom nivou nositi naziv Boško Obradović - Srpski pokret Dveri - POKS - Miloš Parandilović - Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije, dodajući da je to snažan iskorak u pravcu stvaranja, kako kaže, najjače patriotske opozicione kolone na izborima 3. aprila.

https://www.novosti.rs/vesti/izbori...bori-bosko-obradovic-zika-gojkovic-dveri-poks

Patriotski blok je prava alternativa lopovskoj i marionetskoj NATO vlasti SNS-a i Aleksandra Vucica....

Konacno imamo postene ljude na politickoj sceni za glasati

Poslednja izmena:
Deluje mi da su i jedan i drugi POKS trojanski konji u opoziciji.

Služba ih podelila da budu ravnomerno rasporedjeni u patriotskoj opoziciji.

Krajnji cilj je obesmisliti Miloša i Boška pa ih onda dovesti ispod cenzusa ali sami su naseli.
Deluje mi da za službu radi Mihailović zato je i rasturio POKS.
Žika mi deluje karakternije.

Back