Zdravo svima! Ceo život imam problema sa ozbiljnim viškom kilograma i ovim putem bih htela najpre da potražim savet i/ili razmenim iskustva sa nekim od vas. Naime, zanima me ima li neko iskustva sa nekom zabavnom, zanimljivom, nediskriminatornom aktivnošću po principu grupnog treninga? CrossFit/HIIT ili bilo kakva druga intenzivna alternativa... Pokušavala sam da idem u teretanu ranije, ali, iako mi nije problem da odem, postane mi dosadno i jednolično i ne mogu da ostanem u tome konzistentno i na duge staze. Volela bih nekakvu aktivnost na koju bih jedva čekala da odem u toku nedelje, a ne da mi to bude obaveza koju izvrsavam nevoljno i za koju je potrebna ogromna snaga volje, budući da mučim muku i sa mentalnim zdravljem i burnoutom, a i student sam, pa se nema vremena. Pored toga, želim da naglasim da me zanimaju lokacije u Zemunu, Novom Beogradu
Takođe, da naglasim da ne bude preskupo jer, kao što sam već pomenula, student sam. ?Zdravo svima! Ceo život imam problema sa ozbiljnim viškom kilograma i ovim putem bih htela najpre da potražim savet i/ili razmenim iskustva sa nekim od vas. Naime, zanima me ima li neko iskustva sa nekom zabavnom, zanimljivom, nediskriminatornom aktivnošću po principu grupnog treninga? CrossFit/HIIT ili bilo kakva druga intenzivna alternativa... Pokušavala sam da idem u teretanu ranije, ali, iako mi nije problem da odem, postane mi dosadno i jednolično i ne mogu da ostanem u tome konzistentno i na duge staze. Volela bih nekakvu aktivnost na koju bih jedva čekala da odem u toku nedelje, a ne da mi to bude obaveza koju izvrsavam nevoljno i za koju je potrebna ogromna snaga volje, budući da mučim muku i sa mentalnim zdravljem i burnoutom, a i student sam, pa se nema vremena. Pored toga, želim da naglasim da me zanimaju lokacije u Zemunu, Novom Beogradu