- Poruka
- 13.394
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hocu da utvrdim kada joj je muz poginuo i da li je po njenom godistu
To neka sekta?ti ustvari pises scenario za neku venecuelansku seriju gde se zaplet vrti oko zene koja ima 120 godina ali je mladolika kao da joj je 33-44
muz joj je poginuo kada joj je nabavljao jaja peruanske Agva kokoske koja zivi na 1503m nadmorske visine i moze se doci samo freeclibmingom do nje.
brateeeeeee do sad je sahranila trojicu i tebe ce ako joj se suvise priblizis![]()
Ne znam da li laze ili ne u vezi... ali svakako bi se zaskocilati ustvari pises scenario za neku venecuelansku seriju gde se zaplet vrti oko zene koja ima 120 godina ali je mladolika kao da joj je 33-44
muz joj je poginuo kada joj je nabavljao jaja peruanske Agva kokoske koja zivi na 1503m nadmorske visine i moze se doci samo freeclibmingom do nje.
brateeeeeee do sad je sahranila trojicu i tebe ce ako joj se suvise priblizis![]()
Provozaj je kolima negde gde znas da ima murije, vozi brzo i kad te zaustave da legitimisu ti dodaj policajcu njenu licnu kartu.Kako saznati bez pitanja koje je godiste ona?
Ima milion prica na gramu, znam samo na osnovu toga datum kada joj je bio rodjen dan u julu.
E sad.
Inteligentni mi ljudi trebaju ovde.
Kako sada, na osnovu te slike zakljuciti koja je starija od 150 nedelja sta ide posle te slike na osnovu toga koje je godiste.
Izgleda kao da je negde 33 38 ili 39 ili 41 44 godine da ima.
Nisam je pitao nikad.
Niti cu.
Treba biti inteligentan i zakljuciti koje je godiste
da li je realno da ne mozes da procenis dal zena ima 25 ili 45 godina?
Moguce je da ima i 25 jer vidim da voli muziku 90tih
Izgubila je muza ili brata ilida li je realno da ne mozes da procenis dal zena ima 25 ili 45 godina?
mism brate jesi je video ikad? pricao sa njom? nesto oces, a ona nece nista da ti kaze..![]()
![]()
ili kuce, ili mace..ako zena nece da prica o tome, ispostuj. ti kalkulises o godinama a nisi stekao ni elementarno poverenje.Izgubila je muza ili brata ili
verenika
Znam da je lav u horoskopu valjda
Upoznas neke njene prijatelje,onda pocnes slucajno sa njima da se druzis i oni ti sami sve ispricaju o njoj.Kako saznati da li joj je muz ziv ili decko to jer nece da kaze
BasUpoznas neke njene prijatelje,onda pocnes slucajno sa njima da se druzis i oni ti sami sve ispricaju o njoj.