Godiste

Hocu da utvrdim kada joj je muz poginuo i da li je po njenom godistu

ti ustvari pises scenario za neku venecuelansku seriju gde se zaplet vrti oko zene koja ima 120 godina ali je mladolika kao da joj je 33-44
muz joj je poginuo kada joj je nabavljao jaja peruanske Agva kokoske koja zivi na 1503m nadmorske visine i moze se doci samo freeclibmingom do nje.
brateeeeeee do sad je sahranila trojicu i tebe ce ako joj se suvise priblizis :mrgreen:

ti ustvari pises scenario za neku venecuelansku seriju gde se zaplet vrti oko zene koja ima 120 godina ali je mladolika kao da joj je 33-44
muz joj je poginuo kada joj je nabavljao jaja peruanske Agva kokoske koja zivi na 1503m nadmorske visine i moze se doci samo freeclibmingom do nje.
brateeeeeee do sad je sahranila trojicu i tebe ce ako joj se suvise priblizis :mrgreen:
To neka sekta?
Treba da se zaskoci ona jer je 10ka
Al jbg nije odavde vec tu iz glavnog grada
Ozbiljno zna kung fu

Ne znam da li laze ili ne u vezi... ali svakako bi se zaskocila

jesteeeeeeeeee ima 22 i uvek je u srce gane pesma "oci boje duge" jer joj je kao
autobiografska a DrIggy joj je slatkis sav onako kao ovaj

Fun Running GIF by Nickelodeon

Kako saznati bez pitanja koje je godiste ona?
Ima milion prica na gramu, znam samo na osnovu toga datum kada joj je bio rodjen dan u julu.
E sad.
Inteligentni mi ljudi trebaju ovde.
Kako sada, na osnovu te slike zakljuciti koja je starija od 150 nedelja sta ide posle te slike na osnovu toga koje je godiste.
Izgleda kao da je negde 33 38 ili 39 ili 41 44 godine da ima.
Nisam je pitao nikad.
Niti cu.
Treba biti inteligentan i zakljuciti koje je godiste
Provozaj je kolima negde gde znas da ima murije, vozi brzo i kad te zaustave da legitimisu ti dodaj policajcu njenu licnu kartu.
Moras biti munjevoto brz uz fotografsko pamcenje jer imas samo sekund dva da vidis sve.
A ako te zanima da li ima muza kazi joj da radis sa njenim muzem, pa ce se sama razotkriti da li ima ili nema

Back