aorika
Zainteresovan član
- Poruka
- 139
Идете ли на годишњице матуре ? Бројите ли колико је година прошло од....?![]()
Ne, ne vidim poentu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne...a ovo posto je perverzni smajli jel mislis dal brojimo koliko je proslo mod prvog sexa?![]()
Idem na godišnjice mature i radujem im se jer mi je to prilika da vidim svoje prijatelje iz srednjoškolskih,bezbrižnih dana....eh,kakav je to život bio!!!Razred mi je bio kombinacija Alan Forda,Top liste nadrealista i Indexovaca...nismo izostajali ni kada smo bili bolesni ne zato sto smo voleli skolu nego sto je takvo zezanje bilo,kao da propustis neku epizodu humorističke serije...ako me razumete...a pogotovo sto vecina živi u inostranstvu,pa nam je to odlična prilika da se sastanemo...a na tim okupljanjima,koje sami organizujemo u nekom restoranu,i dalje se zezamo,nikoga ne odmeravamo,ako je neko nekome nesto zamerao u skolskim danima,to je sve prevaziđeno...ne dođe samo onaj ko je stvarno sprečen...i mislim da je to lepo,ta okupljanja generacija....svi smo mi smrtni...život je kratak traćiti ga na neke sujete...možda sam ja ta generacija kada se deca nisu delila na luzere,hejtere,nego na one sto slusaju,rok,pop,pank...narodnjaci nisu ni postojali![]()