Годишњице матуре

Idem na godišnjice mature i radujem im se jer mi je to prilika da vidim svoje prijatelje iz srednjoškolskih,bezbrižnih dana....eh,kakav je to život bio!!!Razred mi je bio kombinacija Alan Forda,Top liste nadrealista i Indexovaca...nismo izostajali ni kada smo bili bolesni ne zato sto smo voleli skolu nego sto je takvo zezanje bilo,kao da propustis neku epizodu humorističke serije...ako me razumete...a pogotovo sto vecina živi u inostranstvu,pa nam je to odlična prilika da se sastanemo...a na tim okupljanjima,koje sami organizujemo u nekom restoranu,i dalje se zezamo,nikoga ne odmeravamo,ako je neko nekome nesto zamerao u skolskim danima,to je sve prevaziđeno...ne dođe samo onaj ko je stvarno sprečen...i mislim da je to lepo,ta okupljanja generacija....svi smo mi smrtni...život je kratak traćiti ga na neke sujete...možda sam ja ta generacija kada se deca nisu delila na luzere,hejtere,nego na one sto slusaju,rok,pop,pank...narodnjaci nisu ni postojali ;)

Nama je bilo prelepo na maturskoj veceri,i nadam se da cemo praviti ta okupljanja za par godina opet :) cak i oni koji mi nisu bili bas dragi,to vece su mi bili...jednostavno,pamticu tu skolu po dobrom,iako je daleko od idealne...jedino necu zaboraviti to sto imam malo (za Medicinski je to malo) poena iz srednje :whistling: ali ovako ovo ostalo,ne mogu da se pozalim...ne volim nikoga da pamtim po zlu,iako bi neke profesore mozda trebalo,ali ja prosto nisam namcor :lol: imamo skoro svi profile na fb,tako da sto se tice kontakta nece biti problem da se okupimo za godisnjicu :)

Идете ли на годишњице матуре ? Бројите ли колико је година прошло од....?:zper:

Ne. Previse sam erotican ovako plecat, visok, plavook, prosed i tamnog tena od planinskog sunca, bio bi to shok za okupljene snashe, a hitna pomoc je lose organizovana u nasoj maloj sredini... ne, ne smem da rizikujem masovnu histeriju... da je pokojni Elvis ziv mogao bi da uskoci umesto mene, ali eto, visa sila... nista od tih godisnjica... hvala lepo...

:lol:

Idem na godišnjice mature i radujem im se jer mi je to prilika da vidim svoje prijatelje iz srednjoškolskih,bezbrižnih dana....eh,kakav je to život bio!!!Razred mi je bio kombinacija Alan Forda,Top liste nadrealista i Indexovaca...nismo izostajali ni kada smo bili bolesni ne zato sto smo voleli skolu nego sto je takvo zezanje bilo,kao da propustis neku epizodu humorističke serije...ako me razumete...a pogotovo sto vecina živi u inostranstvu,pa nam je to odlična prilika da se sastanemo...a na tim okupljanjima,koje sami organizujemo u nekom restoranu,i dalje se zezamo,nikoga ne odmeravamo,ako je neko nekome nesto zamerao u skolskim danima,to je sve prevaziđeno...ne dođe samo onaj ko je stvarno sprečen...i mislim da je to lepo,ta okupljanja generacija....svi smo mi smrtni...život je kratak traćiti ga na neke sujete...možda sam ja ta generacija kada se deca nisu delila na luzere,hejtere,nego na one sto slusaju,rok,pop,pank...narodnjaci nisu ni postojali ;)

Mislio sam da su Era i Drljaca odvajkada na sceni, izgleda da sam bio u zabludi. :lol: Postojali su sestro, samo ih vi niste konstatovali. :D
Ortak je vojni rok sluzio u gardi, ali nije bio disciplinovan i zbog toga je kaznjavan zabranom izlazaka u grad tako da je retko mogao van kasarne, kad se jednom napokon nasao u prilici da izadje zamoli ga neki vojak da mu ustupi dugo iscekivanu dozvolu, jer je hteo da ide na snimanje emisije "Poselo u pola tri" koja je isla uzivo na Radio Beogradu 202 nedeljom, nakon indeksovaca, odgovor je bio u nadrealistickom maniru, nesto kao ono: "Cega ba? Bjazi ba, bjazi." :lol:

Back