Годишњице матуре

Не..... колико је година прошло од тога што се слави, мала, велика матура, али и друга славља, годишњице.... немам појма можда се рачуна и од првог секса, а ја прескачем :think:

sa kim sam ostala u kontaktu, ostala sma ovako. verovatno su i ostali odrasli. nemam fejs nalog, ima ga moja naj drugarica, koja je upravo iz srednje skole...pa nekada bacimo pogled da vidimo sta rade oni iz srednje i to je to. vrlo retko. nemam pojma ni sta bih pricala sa njima vise. a tek sa onima iz osnovne...stranci. ko se nesto prekinulo, desilo se zato sto nije funkcionisalo. u sustini i nemam zelju da ih gledam i caskam sa njima. pravili su oni nesto. zvali moju drugaricu i preko nje i mene. al ja ih sada dozivljavam kao strance i mrzi me da ozivljavam mrtve kontakte.

a nekada mi padne na pamet da mozda ovde na 4umu pricam sa nekim koga znam iz osnovne ili srednje skole. :lol:

Идете ли на годишњице матуре ? Бројите ли колико је година прошло од....?:zper:

Godisnjica mature osnovne skole nikada nije organizovana i nikada se nismo ponovo skupili. Druzim se samo sa jednom drugaricom iz osnovne i to retko. Iz srednje se okupljamo, ali kako smo na raznim stranama sveta to nije na neki odredjen period nego kada se desi da nas je vecina tu. Uvek smo bili i ostacemo bliski bez obzira na kilometre izmedju nas. U kontaktu smo preko FB i slicnih naloga. Kada se vidimo kao da se nismo ni rastajali.

Pozvana sam prosle godine na dvadeset godina mature i nisam otisla. Nije niko. Samo drug koji nas je sve pozvao i jos jedan. Obojica su otisli u Nemacku mesec pre rata. Zato su i verovali da cemo se skupiti.
Nije mi palo na pamet da idem. Cak nisam ni odgovorila na poziv.

Inace lep je to obicaj.
zasto,kao da si nesto uvredjena?
ja sledece godine 30 godina mature,samo sam na 5 godina bila,oni uvek organizuju za 1 maj,jer tada dolazi jedan iz kanade,a ja sam uvek tada na moru
posalju mi sliku,a ja onda sve pitam,a cija je ovo mama:mrgreen:

isla sam pre par godina i lepo sam se provela, videla sam sve zive.
znam da nije lepo ali gledam ortakinje koje su ble ruzna pacad kako sada deru, i svi se vrte oko njih i super mega ribe koje su nacisto propale. revans mozgova uglavnom, mada ima ljudi koji su i tada bili i sada su kul i zanimljivi.
pa onda nekadasnji popularni parovi koji su bili iznad svih, a sad su onako, prosecni... zanimljivo je, obnovila sam sve moguce kontakte i drago mi je zbog toga.

Pre 2 godine je bila jedna od godišnjica, i to je bilo prvi put da smo se okupili. Odziv dosta dobar, skoro 50%. Ne računajući opravdane izostanke, čini mi se da nisu došli uglavnom oni koji nisu zadovoljni sobom (generalno životno ili fizički). Zato mi je opšti utisak bio da se odlično držimo, da smo još uvek lepi i pametni i jednom rečju - društveno kremasti.

Sta znam zvali su me na 5 godina nisam htela da idem ono,ako nisam bila oku skoli sa njima koji ce mi sada.Mislim sta treba da idem da slusam kako lece svoje male zivote na drugima gubeci se i velicajuci kako su se udali i pozenili i sad "odrasli" i ostalo.Ove godine mi je bilo 10g. mature nisam isla niti cu ubuduce ici.

zasto,kao da si nesto uvredjena?

mislim da mogu da razumem katarinin stav.
nije to uvređenost nego više nezainteresovanost za neko oživljavanje drugarstva i "stare raje" kao da se ništa u međuvremenu nije desilo.
znam da je malo toga u toku rata ovisilo od nas, ali nekako mi je još uvek ogavno licemerno da sedim i usiljeno se smeškam sa ljudima koji bi me pre nekih sedamnaest, osamnaest godina mirne duše voleli videti mrtvu, možda i ja njih, a godinu ili dve pre toga smo još sedeli u istoj klupi....yebiga.

pa dobro te proslave i onako sluze da odes vidis ko je manje ili vise propao jer ljudi uglavnom i ovako nastave da pricaju i tamo sa onima sa kojima su se i pre druzili....tako da ono, ko neko odmeravanje snaga valjda a u sustini sve isto ko i pre.

i da sto rece mojra ko da je neko pravilo kako nekadasnje ribe il frajeri ptpuno drugacije izgledaju, odroni se prolepsali i doterali, neki sa brdom sitne dece i tako to...ja bila na pet godina mature, na sledecoj necu ni biti tu, na proslavi male mature isto....sta znam, trulo mi je bilo i svo ono doterivanje i budzenje i za maturu, a posle opet da ih gledam ko je kolko podigo sise il obuko uzi steznik nesto me i ne zanima, jer koji su me zanimali tada ili kasnije, u kontaktu smo.

Sa ovima iz osnovne se nisam nista spec. druzila,zapravo uglavnom su bili sve debil do debila,izuzev par drugarica sa kojima se cujem i vidjam gotovo svakodnevno,ostale ne zelim da vidim... a sa drustvom iz gimnazije bih volela da se vidim,vrlo rado :D za koji dan nam je matura,posle toga svako svojim putem...nadam se da cemo se okupiti ponovo za 5-10 godina i da cemo se prisetiti gimnazijskih dana,bilo je dosta ucenja,nije bilo lako,ali sve to se lakse podnosilo uz dobre sale,posebno ekipe iz poslednjih klupa :D bice iz nase generacije dosta buducih lekara,inzenjera,ekonomista,pravnika,filologa...i bas bih volela da svi budemo jednog dana uspesni u onome za sta smo se skolovali,da se pomazemo medjusobno i da negujemo kontakte :)

Back