Godisnjica smrti Slobodana Milosevica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ok. ljudi evo citam svasta...

Da li dosta vas ima obzira i prema cemu.. Nekih sam se komentara i gadio moram iskreno da priznam...

Moj stav je sledeci

Mrtvi nek pocivaju u miru..
Ne vidim razloga da se o njima raspravlja toliko nasiroko.. skrnavljenje gorobova nije i ne moze da se pripise ljudima nego zvijerima..
Slobodan je umro, slava mu, ka ko sta mislio..
Dajte bar pokoja onima kojih nema, a svi oni koji danas pljuju na njega pokazuju svoju nesposobnost da urade nesto drugo, nego se i dan danas pokrivaju nekim njegovim "greskama"..

Slobodan je otisao sa vlasti prije 7 godina... i zar jos ne moze da se ostavi covjek da pociva u miru...

Da li smo mi srbi zaista velika djubrad te ovako sami o sebi pisemo i govorimo..

Nemojte mi odgovoriti, odgovorite sami sebi..

Hvala.

pa shta ako je milosevic umro? naravno da je umro,yebote, svi ljudi su smrtni.:roll:
umro je i hitler pa normalno covecanstvo misli sve najgore o njemu.
jel to shto je umro cini ono sto je radio manje losim?:confused:

smesno je sto se kao neki kunici spremni sve da zaboravite, jer je, zaboga, covek umro.
u stvari, nemate sta ni da zaboravljate. vi nikada niste situacije ni bili svesni

toliko od mene na ovoj temi. ionako su mi sve ovakve teme vec preko q
a i obozavaoci lika i dela SM na forumu su krajnje zivopisne pojave, s kojima ni u real life-u ne bi raspravljao o tome, jer je to bizarno svakom racionalnom stvorenju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back