Godišnjica smrti dve legende Uga ČAVESA i Josifa STALJINA!

fidelcastro011

Veoma poznat
Poruka
12.659
Na današnji dan 1953. preminuo je drug Josif Staljin, prijatelj našeg naroda, vođa sovjetskog naroda, lider svetskog proletarijata i pobednik nad fašizmom.
Na današnji dan 2013. preminuo je lider slobodarski nastrojenih naroda Južne Amerike Ugo Čaves, borac protiv američkog globalizma i čovek za čiju je smrt Amerika odgovorna!

Mislim da je red da im se ovom temom odužimo.

24126chavez.jpg

soviet-leader-joseph-stalin.jpg

:worth::worth::worth:

Jedini pravi sovjetski politicar i reformator je Mikhail Sergejevic Gorbacov.Pokusao da osavremeni srednjovekovni socijalizam koji je postojao u Istocnom bloku.Na zalost nije uspeo jer je ipak trebalo primeniti i silu.Sada kada pogledate na socijalizam uvidjate kakav je to zaostali sistem bio,sve sami despoti grofovi,geniji sa Karpata i Djirokastre,sve generali,marsali,vojska,a govorimo o radnickoj drzavi.Gde mozete da zamislite da danas da su ostali socijalizmi u Istocnom bloku da oni proizvedu neki Ajfon il nesto slicno,internet ne bi mogao da se koristi.I rukama i nogama bi se branili od vaj faj signala.Kako bi blokirali telefonske pozive ka inostranstvu.Prema tome nezamisliv je danas.Gorbacov je hteo da bude nesto na foru ustavne kraljevine,tj. da samo formalno on bude generalni sekretar SSSRa,i da bude verovatno ne smenjiv il dugotrajni mandat,da je drustvo nacelno levicarsko,ali kapitalisticko,a da se spominje socijalizam,a da na nivou republika budu redovni izbori i ostalo.To je bilo tesko izvodljivo,jer su partije htele sto vise poena i onda ajd da poskidaju komuniste sa svih nivoa,a nekima je odgovarao raspad jer bi postali despoti na svojoj teritorijici.Po svemu ovome vizionar za neko savrseno drustvo.

- - - - - - - - - -

Danas se toga odrekao,jer se jos uvek bavi politikom,ali sigurno nebi tako govorio da je perestrojka uspela

Respekt za Staljina.Čovjek koji je uzdigao Rusiju (SSSR) na jedan veliki nivo i postao čovjek koji prkosi Zapadu,koji zbog toga i danas izmišlja cifre o broju poginulih ljudi od Staljinovog režima i blati ga u svakom mogućem smislu.I najveći plus,loš odnos sa vatikansko-engleskim agentom J.B.Titom.

Тачно.

Једино што замерам Стаљину је то што није ликвидирао тог ватиканског пулена Тита.

Ето, ,,зли диктатор" и ,,крвави убица" који ,,без милости убија све пред собом" није ликвидирао Тита.

Тачно.

Једино што замерам Стаљину је то што није ликвидирао тог ватиканског пулена Тита.

Ето, ,,зли диктатор" и ,,крвави убица" који ,,без милости убија све пред собом" није ликвидирао Тита.

Čitao sam negdje prije kako je pokušao više puta,ali da mu je Tito poručio ako još jednom proba da će on biti likvidiran :D Inače to sam vidio u tekstu na svetosavlju,možda bi vjernici bili skloniji da povjeruju u taj tekst.

A inače ti je drug Tito besprijekorni sin naših naroda i narodnosti,koji se borio samo protiv Njemaca i nije ništa loše van borbe uradio od svog rođenja do svoje smrti.

Čitao sam negdje prije kako je pokušao više puta,ali da mu je Tito poručio ako još jednom proba da će on biti likvidiran :D Inače to sam vidio u tekstu na svetosavlju,možda bi vjernici bili skloniji da povjeruju u taj tekst.

A inače ti je drug Tito besprijekorni sin naših naroda i narodnosti,koji se borio samo protiv Njemaca i nije ništa loše van borbe uradio od svog rođenja do svoje smrti.

Може линк?

А што се тиче Тита: ма какв син народа и народности, он је био ватикански агент и убица, а уз антиправославац и антисрбин.

Титин антисрпски систем се, нажалост, још одржава зато нам и иде овако.

Може линк?

А што се тиче Тита: ма какв син народа и народности, он је био ватикански агент и убица, а уз антиправославац и антисрбин.

Титин антисрпски систем се, нажалост, још одржава зато нам и иде овако.

http://www.svetosavlje.org/listarhiva/Home.aspx/Topic?topicId=18511

Mislim da je ovo.Tekst ipak samo u dvije-tri rečenice spominje Tita i Staljina,ali je mislim zanimljiv za čitanje.Ja nisam vjernik tako da ipak mi ne leži za njegovo prihvatanje,ali tebi se možda svidi.

Na današnji dan 1953. preminuo je drug Josif Staljin, prijatelj našeg naroda, vođa sovjetskog naroda, lider svetskog proletarijata i pobednik nad fašizmom.
Na današnji dan 2013. preminuo je lider slobodarski nastrojenih naroda Južne Amerike Ugo Čaves, borac protiv američkog globalizma i čovek za čiju je smrt Amerika odgovorna!

Mislim da je red da im se ovom temom odužimo.

24126chavez.jpg

soviet-leader-joseph-stalin.jpg

Istinske legende

Back