Godišnjica OTPORA

Vodje Otpora su se infiltrirali u vladajuce partije, pljunuli na sve za sta su se navodno zalagali. Oni koji su ih slusali obavili su posao rusenjem Milosevica i sada mogu da duvaju u flautu. Od vodja posebno mi je "simpatican" onaj Milivojevic (ili nesto slicno).

Bez pomoći OTPOR-a ne bi tadašnja opozicija inicirala izbore i smenu vlasti Miloševića,što je tadašnji DOS neke od članova nagradio raznoraznim funkcijama.Neki od njih nisu džabe tumarali i protestvovali ulicama.Kao pokret su ostvarili ono zašta su se trudili,smena vlasti.

ali nije svaka gamad jednako pogubna, ja mislim da je sadasnja tako benigna i slatka u odnosu na prvobitnu srusenu gamad. Za sada mi je i to dovoljno mislim ne treba potcenjivati napredak pa makar bio od par koraka.
Na pomenutu manju gamad gledam kao na najvecu zabu koju treba prvu progutati. Videcemo da li smo ja i oni koji misle slicno meni bili u pravu. Svaka sledeca zaba, manje je bolna. A da su male bebe, pa o tome je izlisno govoriti.

Наркомани и плаћени агенти...:)))
Ma,pali ti...S krstom...Obmane:thumbdown:Dokle ćete više da lažete svet...Komunjare su vas dobro pročitale''opijum za Mase''...Nisu samo rekli da su i oni deo istog projekta...Zaglupljivanja Čovečanstva...Da se čovek vrati na drvo...A da pritom radi za nevidljive gazde...Ubili ste Spoznaju...Vaše vreme je prošlo.

Ma,pali ti...S krstom...Obmane:thumbdown:Dokle ćete više da lažete svet...Komunjare su vas dobro pročitale''opijum za Mase''...Nisu samo rekli da su i oni deo istog projekta...Zaglupljivanja Čovečanstva...Da se čovek vrati na drvo...A da pritom radi za nevidljive gazde...Ubili ste Spoznaju...Vaše vreme je prošlo.

Е то сам чекао:neutral::roll:

Ma obrnućemo ga
smiley_devil.gif
...I Polumesec
smiley_devil.gif
...Kraj laži dolazi.

Pa što se smeješ...A što plačeš kad te bombarduju:think:...Sve je relativno...To je temelj nove vere...Dobro i zlo-samo pitanje trenutka...Ne ko kod vas...Zapisano u kamenu...Raspao se kamen pre 2000 godina,al stoji to i dalje...Iako se milion puta pokazalo pogrešno...Otpor je svoje završio...I ukinuo se...Kad bi drugi sledili njegov primer:)

Back