srbi, obrezana rulja ima genezu da kolje sve srpsko, i da na to gleda hladnokrvno. Lazljiva gamad muslimanska koja bi preveslala rodjenu mater za korist pricala je o multi kulti bejha a prva je pocela veliki pogrom i pokolj srba u sarajevu. Danas setaju gradom koljaci srba, neki su oslobodjeni kao neuracunljivi... zasto onda nisu kao ludi u bolnici? to je taj njihov sud, i njihovo glediste, tako da nista to novo nije...
MALO SMO IH KAZNILI U SREBRENICI ...ovi sarajevski krvoloci su nam izbegli ...
POFALICI 15, 16 MAJ 1992 BANDU JE PREDVODIO JUKA PRAZINA , A OPERACIJU NAREDIO VIKIC
u ubistvimaj e dokazano da su srpske zrtve smrt dozivjele na kucnom pragu...
300 u jednom danu je ubijeno na pofalicima... potom je nastavljeno... krvav pir, neopisivo klanje muslimanskih skotova... koji su posle skupa staro i mlado krenuli u pljacku ...
danas to zivi u tom sarajevu, ta rulja koja prdi o multi kulti bejha...
evo sta kazu ljudi...
U Sarajevu sam radio u "Sarajevskoj mljekari". Sa suprugom i djecom zivio sam u stanu na Cengic Vili, a imali smo kucu i u Pofalicima. 15.5.1992. javljeno nam je da je obijena samoposluga u Orlovackoj ulici i moja zena je morala otici da izvrsi popis. Ja sam ostao u stanu.
Tu noc je bombardovana Cengic Vila i supruga se nije mogla vratiti kuci. Ostala je tamo. Sutradan sam otisao na posao i u 11 sati saznajem da Dragan Vikic ide sa dva transportera Humskom ulicom prema gornjim Pofalicima. Javio sam to supruzi, misleci da je to rutinska kontrola stanovnistva, pa da se skloni. Medjutim, saznajem da Juka Prazina sa oko 3700 ljudi ide prema gornjim Pofalicima, a Krusko ide od Buca Potoka. Napad je poceo u 11 sati i bilo je stravicno. Napustili smo radna mjesta i otisli smo kuci. Oko 16 sati komsije Ibrahimovic i Tahirovic su dosle i rekle mi da su muslimani zauzeli Pofalice i da treba ici u pljacku. Otisao sam sa njihovom majkom u Pofalice da probam pronaci suprugu jer o njoj nista nisam cuo. Tamo smo naisli na uzas, masakr. Ispred kuca i po ulici lezali su lesevi mrtvih ljudi, zena, djece i zivotinja.
Kuce su bile popaljene u Orlovackoj ulici, Humskoj, sve je bilo unisteno, mrtvo. Trazio sam zenu. Prevrtao sam leseve svojim rukama. Po mom vidjenju, a i po pricanju Muslimana ubijeno je u tom masakru 312 ljudi. Srbi koji su prezivjeli morali su kopati rake za sahranu.
TO JE ISLAMISTICKA STOKA GOSPODO...
prdez obrezana laze cim zine ...ali, posto oni nemaju mira i cackaju mecku moguce je da ce opet izazvati rat pa ce racun poput srebrenice biti naplacen ...