GODIŠNJICA: Nikolić ispunio predizborna obećanja

SURbel

Buduća legenda
Poruka
36.560
Nikolić je već u prvoj godini mandata ispunio predizborna obećanja počev od podnošenja ostavke na funkciju predsednika SNS, pa do podrške borbi protiv korupcije, radu u skladu sa Ustavnim ovlašćenjima, privlačenja stranih investicija, rešavanja pitanja Kosova i Metohija

:hahaha::hahaha:

BEOGRAD - U prvih godinu dana rada predsednika Srbije Tomislava Nikolića unpređena je pozicija Srbije u međunarodnoj zajednici, zemlja je na pragu dobijanja datuma za početak pregovora, vodi se beskompromisna borba protiv korupcije, a administracija predsednika uštedela je više od 23 miliona dinara, saopšteno je na pres konferenciji povodom prve godišnjice predsedničkog mandata.

:hahaha1::hahaha1:

Predsednik je, kako se navodi u prezentaciji, u prvih godinu dana mandata prešao 125.000.88 kilometara, sastao sa šefovima država i vlada iz 45 zemalja i posetio 23 grada u 19 država.

:rotf::rotf:

Koordinator Službe za saradnju sa medijima Vuk Fatić rekao je da je pobeda predsednika Nikolića u maju prošle godine pokrenula promene, da je omogućila formiranje ovakve vlade, a samim tim i borbu protiv korupcije, rešavanje pitanja KiM, iskorak na evropskom putu...

:cepanje::cepanje:

Линк

Извин'те, али од смеха нисам могла да испишем коментаре... :lol::lol:

naravno, bolji je bio milosevic jer se borio za srbske interese svim srcem, je l tako pametnice? :lol:

Паметњаковићу, за Милошевића (и СПС) НИКАД нисам гласала. Као ни за СНС. Али за Николића јесам, после 2000-те док је био у радикалима и на последњим изборима у другом кругу. И не могу да ти опишем радост коју још увек осећам што су Тадић и ДС скинути с трона. Ту радост једино помућује што је Србија уместо жутих добила - нове жуте. Зато се нећу смирити док се не појави неко ко ће заиста бранити српске интересе свим срцем.А твоја спрдачина је резултат твог неразумевања и незнања.

Паметњаковићу, за Милошевића (и СПС) НИКАД нисам гласала. Као ни за СНС. Али за Николића јесам, после 2000-те док је био у радикалима и на последњим изборима у другом кругу. И не могу да ти опишем радост коју још увек осећам што су Тадић и ДС скинути с трона. Ту радост једино помућује што је Србија уместо жутих добила - нове жуте. Зато се нећу смирити док се не појави неко ко ће заиста бранити српске интересе свим срцем.А твоја спрдачина је резултат твог неразумевања и незнања.

Богами ћеш да дуго будеш узнемирена...

txj-217919.jpg

Izvor: B92

Nikolić: Ja sam garant za milijarde

Beograd -- Lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić kaže za B92 da će ta stranka u narednih 10 godina zaista obezbediti ulaganja od 100 milijardi evra.

13872928894e9c4d3f3be39604132311_640x360.jpg
Na pitanje odakle će toliki novac doći u Srbiju i to u vreme krize, Nikolić je kazao: "Sa svih strana sveta!"
Na konstataciju da je najava tolikih ulaganja nerealna s obzirom na to da toliki novac u Srbiju nije ušao od 2000. godine, Nikolić je kazao da to nije tačno.
"Za 10 godina je stiglo 100 milijardi i nigde ih nema, ni u zemlji, ni u vodi, ni u vazduhu. Sve je propalo", kazao je predsednik naprednjaka.
[TABLE="class: antrfile right, align: right"]
[TR]
[TD]

[TD="class: textvesti"] Nikolić: Beko je dobrodošao
Tomislav Nikolić je ocenio da je Milan Beko jedan od najboljih poznavalaca ekonomije u srbiji i čovek sa dobrim vezama u inostranstvu i da je dobrodošao u stranku na čijem je čelu. Nikolić je istakao da Beko nije član SNS-a, ali da je njegov dobar prijatelj id a ga je poslednji put video kada ga je proletos posetio u bolnici. Na pitanje da li je dobrodošao u stranku, Nikolić je rekao : "A ko nije dobrodošao kod nas, ne odustajem od ljudi dok god su živi".
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Prem njegovim rečima, 10 milijardi evra će ostati Srbiji samo zato što "na vlasti neće biti lopovi", a ostatak će stizati iz svih krajeva sveta.

"Od kud se sad i Rusi nude da ulažu i Francuzi da prave metro, ako je svet u recesiji?", upitao je Nikolić i dodao da se sumnja u investicije javlja jer smo zadojeni lažima ljudi na vlasti.

"Na osnovu laži koje su govorili Tadic i Dinkić vi mislite da ja govorim laži. Oni su vas prevarili, od kud vam pravo da ću ja da vas prevarim, kako da mi ne verujete pa ja se bavim ozbiljnim poslom. Te investicije stoje i to sad treba iskoristiti, sa lopovima i lažovima naravno da neće niko da sarađuje", kazao je Nikolić.

"Ako se to ne ostvari, ne znam kako će Srbija da preživi", zaključio je lider naprednjaka.

Lider SNS Tomislav Nikolić rekao je i da mu je "Kosovo kao stariji sin", ali i da bi odricanje puta ka EU značilo da Srbija narednih 4-5 godina živi još teže.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2011&mm=10&dd=17&nav_id=550235

цркните зли језици, мали и крезави клерофашисти и хулигани, просербиа се сагињати неће,
док је мастера, биће и пријатеља и мелеарди....

:roll:

gde se vodi beskompromisna borba protiv korupcije, u mesnoj zajednici mirjevo III? a ušteda mu je upiš :hahaha:

Мисли на то што су привели свог досадашњег финансијера.

Казниће га оштро и због тога што им је давао паре и тако нарушавао независност политичког процеса.

Nikolić ispunio predizborna obećanja

Секретарицама плата 120.000 динара

Министарка енергетике, гостујући на РТС-у, рекла је да у неким државним агенцијама постоје велике разлике у платама. Она је навела пример секретарица у неким државним агенцијама и рекла да оне варирају од 45.000 до 120.000 динара месечно...

Back