Годишњица масакра у Кравици

Pokušaću da budem iskren a vi ako hoćete verujte a ako ne.....
Bilo je dosta ubijenih Srba,sve muškarci od 16-60 god. Nijednu ženu nisam video (možda su uhvatili neku i odveli to ne znam) Žene nisu streljali. Kad su žene pitale gde su muškarci Naser Orić je nekim ženama rekao:" Eto ih dole kod groblja,da ne morate da ih nosite daleko" tako da su većinu žene same zakopale. Nakon nekoliko dana dolazimo mi , upadamo u neka sela muslimanska i vratimo istom merom (i sve spalimo),žene nismo dirali. Kad je Mladić video naš učinak (bilo nas je 10 puta manje nego muslimana) naredio je da se naša jedinica rasformira. Tako da ne kukate za srpskim žrtvama,osvetili smo ih nije prošlo ni mesec dana.

a zasto onda na ovom spisku postradalih ljudi iz srebrenice i okoline ima mnogo srpske dece, zena i staraca?

http://www.spc.rs/Vesti-2005/07/srebrenica.pdf

Парастосом у цркви у Кравици код Братунца, обележена је 16. годишњица масакра 49 српских цивила, које су убили припадници муслиманске Армије БиХ.
Муслиманске оружане снаге из Сребренице, под командом Насера Орића, напале су из више праваца Кравицу, околна српска села и побили све мештане који нису успели да побегну.
Међу убијенима на Божић 1993. године било је највише жена, деце и стараца. Седморо заробљених је после тортура и мучења убијено, 86 је рањено

Слава и БОЖИЈА милост , жртвама мухамеданског тероризма...

a zasto onda na ovom spisku postradalih ljudi iz srebrenice i okoline ima mnogo srpske dece, zena i staraca?

http://www.spc.rs/Vesti-2005/07/srebrenica.pdf

Ovo je spisak svih postradalih u toku rata. Nemoj da ispadne da ja branim muslimane,ali letimičnim pogledom vidim da se radi uglavno o vojno sposobnim muškarcima,ima i nešto baba (nisu bežale dovoljno brzo) mlađih žena i dece nisam primetio osim jedne devojčice od 12 god.(možda je pala granata na nju i sl.) Ja nisam govorio o čitavom ratu.Tamo sam bio kao deo kaznene ekspedicije,koja je organizovana baš zbog Kravice i tako nam je i rečeno:"Kako su uzajmili tako da im se vrati",znači nismo smeli pucati na žene i decu,a sve drugo udri.z:poz:

Пре неколико година Отачаствени покрет Образ је организовао путовање, били су на парастосу у Кравици, Сребреници... у време док је БоТа лио сузе у Поточарима.
Свака им част! Једини истински Срби који су преостали су управо људи из Образа и појединих патриотских организација.
Pa ne znamo ko je bio na obelezavanju godisnjice posto niko nije izvestio o godisnjici

На обележавању није било никога осим породица и познаника убијених.
Нису се појавили политички представници из Србије, а што је најгоре ни из Републике Српске.
Жути вирус је захватио наш народ, прети уништењем целог рода!

Back