Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Bitka na Paštriku (operacija Strela 2) bila je impozantnija, impresivnija od one na Košarama.
Prema zvaničnim podacima kosovske komisije za određivanje statusa veterana, u borbama u zoni Paštrika poginulo je 453 UČK terorista, a ranjeno je više od 700. Gubici neprijatelja bili su gotovo 20 (30) - puta veći.
Na Košarama je uništeno 5 ili 10 albanskih tenkova. Imali su preko 200 poginulih i preko 300 ranjenih. Zapravo su imali na desetine hiljada poginulih i još više ranjenih.
Na Košarama je uništeno 5 ili 10 albanskih tenkova. Imali su preko 200 poginulih i preko 300 ranjenih. Zapravo su imali na desetine hiljada poginulih i još više ranjenih.
Na potezu Košare nije bilo albanskih tenkova možda u dubini tamo kod njih, tenkovima je neprohodno, ljudi teško prodju a kamoli tenkovi. Dole niže ka Morini i Devi gde sam ja bio tamo mogu da prodju tenkovi ali nešto ne znam da je neki uništen.