Godine

• Začetnik teme Začetnik teme Riada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zxy;bt72093:
Nikad ne reci nikad a dotad (a biće kad tad ) piši lepe pesme.Poz.
Hvala zxy....znas,ja vjerujem da svi mi imamo neke davne,neprezaljene ljubavi koje u nama ostave trag,i onda kad mislimo da je taj trag potpuno izblijedio,odnekud se pojavi...i u stih se pretoči...
p.s.imam ja sunce koje me grije,vec odavno,a ovo je,valjda,inspiracija ili nesto sl.pozz.

RiadaT.;bt72095:
Hvala zxy....znas,ja vjerujem da svi mi imamo neke davne,neprezaljene ljubavi koje u nama ostave trag,i onda kad mislimo da je taj trag potpuno izblijedio,odnekud se pojavi...i u stih se pretoči...
p.s.imam ja sunce koje me grije,vec odavno,a ovo je,valjda,inspiracija ili nesto sl.pozz.
Pazi R. da ti novo sunce ne ugleda stare pesme može da se naoblači.Poz.

issblklj1ai31u8zo9xu.jpg

Poslednja izmena:
Ako bi pesnike optuzivali za sve njihove inspiracije,prohujale ljubavi,secanja i davne uspomene...nikad nijedna pesma ne bi bila napisana...pesnikinjo,samo nastavite...ne osvrcite se na besposlene jezike...

zxy;bt72152:
Pa jesi videla sliku gde si samo što te more ne proguta dok tvoje srce po prošlosti luta
Na mom blogu vidim samo pokusaj"umetanja" slike...il je Tigar nesto zeznuo sa postavljanjem,ili moj komp nije u redu...stvarno ima samo prazan okvir za sliku

Back