GODINE

tanja_cudo:
Treba mi pomoc? Muva me tip koji je 7 god. stariji od mene!!!!!! svidja mi se ali me razlika u godinama nervira!!! sta da radim???
Da li bi ste se smuvali sa neki tolkiko starijim od vas??????

HVATAJ TO DOK MOZES :!: STA TE BRIGA,AKO NJEMU NE SMETA STA SE TI BRINES :!:

godine su apsolutno ne vazne ako je lik OK.Pa daaa zaboravih zasto jos :arrow: devojke uvek idu 5 godina unapred (psihicki)i sve to sljaka malo drugacije.(nismo balavice ni u pojedinim slucajevima)

Sa deckom sam 6god i super nam je, a kad smo se smuvali on je imao 24 a ja 17. Pogledaj ti kakva je on osoba i kakve su mu namere, to je najvaznije.
Pozdrav!
i javi sta se zbiva :?:

tanja_cudo:
Treba mi pomoc? Muva me tip koji je 7 god. stariji od mene!!!!!! svidja mi se ali me razlika u godinama nervira!!! sta da radim???
Da li bi ste se smuvali sa neki tolkiko starijim od vas??????

Pa malo je... :? :shock: ja ne verujem da bih mogla da budem sa toliko starijim...zato bolje prvo razmisli dobro ;)

panasonic:
Master_Chief:
mia j:
JA KAD SAM IMALA 14 POSTO SAm IZGLEDALA STARIJE UPUCAVAO MI SE TIP OD 22.HALLO!!!!
MISLIM NIJE ON KRIV...
pa naravno da on nije kriv kad se devojke tako obuku da izgledaju starije a i devojke pishu retzke kolko se tipova u nju zagledalo... :wink:

Naravno, i dok dodju do 20-e godine, i prodju sito i resheto, onda ih svi dozivljavaju kao ''istrosenu robu''

Podrzavam u potpunosti :D

Back