Godine

Nema idealne razlike u godinama, mozda optimalne :), ono sto nam je nekim drustvenim normama nametnuto..sto se mene, licno, tice, uvek su to bili muskarci mladji od mene, opet..nisu godine igrale presudnu ulogu, niti su parteri tako "birani", jednostavno..izmedju tih muskaraca i mene je bilo privlacnosti, hemije, a godine su bile samo brojke i nista vise.

Nema idealne razlike u godinama, mozda optimalne :), ono sto nam je nekim drustvenim normama nametnuto..sto se mene, licno, tice, uvek su to bili muskarci mladji od mene, opet..nisu godine igrale presudnu ulogu, niti su parteri tako "birani", jednostavno..izmedju tih muskaraca i mene je bilo privlacnosti, hemije, a godine su bile samo brojke i nista vise.

Slažem se u potpunosti...

Hiljadu puta prezvakano , al' nikad definisano.. Koja je zaista prevelika razlika u godinama po vama ? ;)
Ne mislim na kres kombinacije, odnos sponzor - sponzorusa, covek u klimaksu - napaljena srednjoskolka - Lolita, vec za jedan realan, ostvarljiv odnos? Gde moze da se premosti razlika u iskustvu i zivotnim stavovima.. A sta je sa onima koji uvek imaju dosta mladje/starije partnere kao obrazac ponasanja? :hvala:

Ne postoji prevelika razlika u godinama... samo u karakterima

Back